Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'a iki ödül birden

Beşiktaş'a iki ödül birden

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi nedeniyle geçtiğimiz yıl düzenlenemeyen "67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni, dün akşam Volkswagen Arena’da gerçekleştirildi ve 2020 yılının öne çıkan sporcu ve takımları ödüllerine kavuştu.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş JK, 11 Kasım 2020 tarihinde, yurt dışında tedavi olması gereken SMA hastası Pamir bebek için Fenerbahçe Spor Kulübü ile Galatasaray Spor Kulübü’nün Başkanlarının da katılımıyla düzenlemiş olduğu anlamlı organizasyonla “Yılın Gillette Gibi Hareketi Özel Ödülü”nün sahibi oldu.

Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Mesut Urgancılar, Beşiktaş JK'ya layık görülen “Yılın Gillette Gibi Hareketi Özel Ödülü”nü, Kulüpler Birliği Vakfı ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun elinden aldı. Urgancılar, törende yaptığı konuşmada, “Milliyet ailesini kutluyorum. Sahada rakibiz, rekabet ediyoruz. Ama sporun sevgi ve kardeşlik olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

Bir ödül de Beşiktaş Esports'a

67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde, “Yılın Gillette Gibi E-Spor Takımı Ödülü” Beşiktaş Esports Takımı'na verildi.

Futbol Altyapı ve Tüm Branşlar Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Espordan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Esen Erman İpci ile Espor Takım Menajeri Ege Budak, “Yılın Gillette Gibi E-Spor Takımı Ödülü”nü, PNG Türkiye Orta Asya ve Kafkaslar Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onur Yaprak’tan aldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık