Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'a Güney Koreli stoper!

Beşiktaş'a Güney Koreli stoper!

Beşiktaş'ta transfer döneminin son gününde sürpriz bir gelişme yaşanabileceği öğrenildi. Afrika Kupası grup eleme maçları sonunda Beşiktaş'ın üç stoperi de 2023 AFCON'a katılma hakkı kazandı.

Edinilen bilgilere göre; Fildişi Sahili'nde yapılacak turnuvaya Bailly, Colley ve Amartey üçlüsünün de aynı anda katılacak olması nedeniyle siyah-beyazlı yönetim olağan üstü bir karar aldı. Eğer uygun şartlı bir stoper önlerine düşerse alacaklar.

ROTA ARABİSTAN

Bu bildirim menajerlere iletilirken Suudi Arabistan'dan sürpriz bir teklif geldi. Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'ın 31 yaşındaki Güney Koreli stoperi Hyun-soo Jang'ı serbest bırakacağı bilgisi verildi.

Daha önce bu ülkede çalışan Şenol Güneş, hemen Jang hakkında araştırma yaptı ve olumlu bilgiler aldı. Kore Milli Takımı'nda Kim Min-jae ile beraber oynayan Jang'ın durumu hakkında araştırma yapılmaya başlandı. 1.97'lik stoper için bugün sürpriz bir gelişme olabileceği iddia edildi.

19 GOL 8 ASİSTİ VAR

Profesyonel kulüp kariyerinde 325 resmi maça çıkan Hyun-soo Jang bu periyotta 19 gol attı, 8 asist yaptı, toplamda 27 gole direkt katkı sağladı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık