Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş'a Avrupa şampiyonu teknik direktör!

Beşiktaş'a Avrupa şampiyonu teknik direktör!

Beşiktaş‘ta teknik direktör bilmecesi nihayet çözüldü ve yönetim büyük bir sürpriz yaparak Fernando Santos ile anlaştı. Edinilen bilgilere göre; daha önce görüştüğü Giovanni Van Bronckhorst, Bruno Genesio ve Mircea Lucescu ile anlaşamayan siyah beyazlılar, Portekizli teknik adamla kesin anlaşma sağladı. Kendi ekibiyle çalışacak olan Santos’un bugün İstanbul’a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Yönetim, mukavelenin süresi ile ilgili açıklama yapmadı.

YILDIZLARI YÖNETMEDE ÇOK BAŞARILI

Dünyanın en tecrübeli teknik direktörleri arasında yer alan Fernando Santos, 35 yıldır takım çalıştırıyor. 1988’de başlayan kariyerinde 2010 yılına dek sadece kulüplerde görev yapan Santos, 2010’dan bu yana ise milli takımlarda çalıştı. 2004-2022 yılları arasında çalıştırdığı Portekiz ile 2016 Avrupa Şampiyonluğu ve 2019 UEFA Uluslar Ligi Şampiyonluğu kazanan 69 yaşındaki teknik adam, ayrıca Yunanistan ve Polonya milli takımlarında da görev yaptı. Sert ve disiplinli yapısıyla bilinen Santos; Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva, Bruno Fernandes ve Pepe gibi dünyaca ünlü yıldız futbolcuları idare etmedeki becerisiyle de takdir topladı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık