Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş zirveye ortak oldu!

Beşiktaş zirveye ortak oldu!

 

Beşiktaş’ta zirve yarışına geç de olsa yeniden ortak olmanın heyecanı yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre; sezon başındaki yanlış planlama, hoca ve oyuncu tercihleri, Kartal'ı yarışta geriye düşürdükten sonra yönetimin radikal hamleleri, siyah-beyazlıları ayağa kaldırdı. 4 Şubat'ta Sivasspor'a yenildikten sonra 10 lig maçında (1'i hükmen) 8 galibiyet alırken 2 de derbi kazanan Beşiktaş, gözünü iyice zirveye dikti; Galatasaray ve Fenerbahçe'nin puan kayıplarını beklemeye başladı.

SORUN KULÜBEDE

SÖZCÜ'den edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılardaki yükseliş şu şekilde:

İsmael tercihinin pahalıya mal olduğu fark edilince Güneş hamlesi yapıldı. Kartal, kurt hoca ile ligde sadece 2 kez yenildi.

Güneş'in gelişiyle Mert, Gedson, Salih, Masuaku, Cenk ve Redmond'ın formları zirve yaptı. Kadro revizyonu ve ara dönem takviyeleri yükselişte büyük rol oynadı: Colley, Onur, Amir ve Aboubakar; Beşiktaş'ın her bölgesine olumlu katkı yaptı.

Kaleden forvete, Kartal'ın hiçbir bölgesinde sıkıntı kalmadı. Güneş'in de sistemi oturdu.

KARTAL’DA ÇİFTE HEDEF

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarınki Antalya maçına büyük önem veriyor. Zirve tırmanışı için ezeli rakiplerinin kaybetmesini bekleyen Kartal bu zorlu deplasmanda ‘kontrollü oyun'u tercih edecek. Ligde 4 maçı kalan siyah-beyazlılar, üst üste 3 deplasmandan 9 puan çıkarmayı hedeflerken yenilmezlik serisini de 14 maça çıkarmayı planlıyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık