Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş yıldız futbolcunun transferini askıya aldı

Beşiktaş yıldız futbolcunun transferini askıya aldı

Spor Arena'dan İsmail ER'in haberine göre; Beşiktaş ile Diego Costa arasında devam eden transfer görüşmelerde dün önemli bir gelişme yaşandı.

Siyah beyazlıların teklifine prensipte olumlu yanıt veren Brezilya asıllı İspanyol golcü, yıllık net 4 milyon Euro garanti para ve 2 yıllık sözleşme istedi.

Futbol şubesi Sorumlusu Emre Kocadağ, Diego Costa’nın bu talebini teknik direktör Sergen Yalçın’a iletti.

Yalçın, 33 yaşına gelen bir futbolcuya bu kadar yüksek para ödenmesinin doğru olmayacağını ifade ederek, transferin şimdilik askıya alınmasını istedi.

LJAJiC TAKAS VERiLEBiLiR

Beşiktaş Transfer Komitesi bu gelişme üzerine rotayı yeniden listedeki diğer oyuncu Willian Jose’ye çevirdi. Brezilyalı futbolcu için yapılan kiralama teklifine sıcak bakmayan Real Sociedad Yönetimi, bonservis için 6 milyon Euro istediğini yineledi.

Ekonomik sıkıntılar bu nedeniyle bu formülü kabul etmesi mümkün olmayan Beşiktaş Yönetimi, para artı takas yöntemi üzerinde çalışmaya başladı.

Bu konuda gündeme gelen ilk isim ise Adem Ljajic oldu. Geldiği günden beri bekleneni veremeyen Sırp oyuncunun yanında bir miktar para teklif edilerek Willian Jose’nin transferinin bitirilmesi hedefleniyor.

Beşiktaş yöneticileri 1-2 gün içinde İspanya’ya giderek Real Sociedad’la tekrar pazarlık masasına oturacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık