Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

25 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş yeni teknik direktörle prensipte anlaştı! İstanbul'a getiriyor!..

Beşiktaş yeni teknik direktörle prensipte anlaştı! İstanbul'a getiriyor!..

Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası genç teknik adam ile prensipte anlaşan siyah-beyazlıların resmi açıklama yapması an meselesi. Öte yandan bugün İstanbul'a geleceği konuşulan teknik adamın Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu.

Serdar Sarıdağ'ın Milliyet'te yer alan haberine göre; Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışında sona gelindi. Siyah-beyazlı yönetim genç teknik adam ile prensipte anlaşırken bugün İstanbul'a gelebileceği konuşuluyor. Teknik adamın Beşiktaş'tan alacağı maaş belli oldu.

DERBİ MESAİSİ 

Yukatel Kayserispor’u yenerek kara bulutları dağıtan Beşiktaş bir günlük iznin ardından Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlı futbolcular, Teknik Sorumlu Önder Karaveli yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, ısınma ve istasyon koşularından sonra açma-germe çalışmaları yaptı. Çeşitli pas çalışmaları ile devam eden idman, dört takım halinde yarı sahada oynanan turnuva maçları ve şut çalışmasıyla tamamlandı. Siyah-beyazlı takım bugün gerçekleştireceği antrenmanla derbi mesaisine devam edecek.

PINHEIRO'YU TÜRKİYE'YE DAVET ETTİ 

Sergen Yalçın ile yolları ayırdıktan sonra hoca arayışlarına başlayan ve yabancı teknik adamları ön plana çıkararak, Bruno Pinheiro’da karar kılan Beşiktaş Yönetimi, Portekizli çalıştırıcıyı Türkiye’ye davet etti.

BUGÜN İSTANBUL'A GELEBİLİR 

Pinheiro’nun bugün İstanbul’a gelebileceği öğrenildi. Vodafone Park’ta pazartesi günü gerçekleşen toplantıda tüm yöneticileri dinleyerek görüşlerini alan Başkan Ahmet Nur Çebi’nin sadece yeni bir dönemin başlamasını değil, yeni bir futbol yönetim anlayışının kulübe gelmesini istediği için Bruno Pinheiro ismine onay verdiği belirlendi.

RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALAYACAK 

Başkan Çebi ve yönetimin artık yeni bir ekol oluşturulması için Portekizli teknik adam üzerinde fikir birliğine vardığı ifade edildi. Estoril kulübünden çıkış işlemlerini bizzat yürüten Bruno Pinheiro’nun en geç birkaç gün içerisinde İstanbul’a gelerek resmi sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

TEKLİF 600 BİN EURO 

Portekiz basını, Beşiktaş’ın Pinheiro’ya yaptığı teklifin yıllık 600 bin euro olduğunu yazdı. A Bola’da yer alan haberde, siyah-beyazlıların, Pinheiro’ya 1.5 yıllık sözleşme ve senelik 600 bin euro önerdiği aktarıldı.

SERBEST KALMA MADDESİ 350 BİN EURO 

Estoril ile ayrılık görüşmelerini sürdüren Pinheiro’nun çıkış maddesindeki rakamın 350 bin euro olduğu ancak Portekiz ekibinin daha yüksek bir tazminat kazanmaya çalıştığı da kaydedildi.

ÖNDER KARAVELİ, PINHEIRO'NUN EKİBİNDE OLACAK 

Beşiktaş’ın pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisine Önder Karaveli yönetiminde çıkması bekleniyor. Siyah-beyazlı oyuncuların güvenini ve sevgisini kazanan Karaveli’nin, Bruno Pinheiro’nun ekibinde yer almasına da kesin gözüyle bakılıyor.

YÖNETİM İSTİYOR 

Beşiktaş Yönetimi, hem kiraya verilmiş oyuncuların takibi hem de altyapıdaki yetenekli genç oyuncuların A takımla olan bağlantılarını düzenlemek için Önder Karaveli’nin teknik ekipte yer almasını istiyor.

ÖZEL ANALİZLER YAPTI 

Bu arada 1.5 yıllık anlaşma sağlanan Bruno Pinheiro’nun bir süredir Beşiktaş’la ilgili özel analizler yaptığı ve takımla ilgili bilgi topladığı vurgulandı.

YÖNETİM UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYOR 

Siyah-beyazlı yönetim, geçen yıl 1. lige taşıdığı Estoril’le bu sezon da başarıyı yakalayan deneyimli teknik adama çok inanıyor ve uzun süredir takip ediyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık