Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş yabancı sayısı krizi!

Beşiktaş yabancı sayısı krizi!

Beşiktaş'ta kiralık gönderilen oyuncuların durumu yakından takip ediliyor. Milliyet'te yer alan haberde talimatta yapılan değişiklik nedeniyle 19 olan yabancı sayısını önümüzdeki sezon 12'ye indirmesi gereken siyah-beyazlılar kiralık olarak ayrılan 4 yabancıyı da satmanın hesaplarını yapıyor.

Edinilen bilgilere göre; Javi Montero sezon başında Portekiz ekibi Arouca'ya, Ajdin Hasic Bosna Hersek takımı FK Sarajevo'ya kiralanmıştı. Devre arasında ise Valentin Rosier köklü Fransız kulübü Nice'e, Jean Onana da Ligue 1'in en önemli ekiplerinden Marsilya'ya kiralık gönderilmişti. 

Sakatlıktan çıkan Rosier son 3 maçta kadroda yer almadı. Onana da son dönemde gözden düştü. Kamerunlu oyuncu son 2 maçta kadroya yazılmadı. Satış opsiyonlarıyla birlikte kiralanan Rosier ve Onana'nın takımlarında forma bulmakta zorlanmaları Beşiktaş'ı endişelendiriyor. Bu futbolcuları satarak kaynak oluşturmak isteyen siyah-beyazlılar, Rosier ve Onana'nın yeniden form tutmasını bekliyor.

KAYNAKLAR SATILACAK İSİMLERDEN GELECEK

Montero, Arouca'da düzenli oynuyor. İspanyol stoperin Beşiktaş'la bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. FK Sarajevo'da top koşturan Hasic'in de 1 yıl daha mukavelesi var. Bosna Hersek kulübünde 23 maçta 8 gol, 4 asiste imza atan 21 yaşındaki futbolcu cazip bir teklif gelirse diğer kiralıklar gibi elden çıkarılacak.

Yabancı oyuncu kadrosunu yeniden yapılandıracak olan yönetim, yaz döneminde ayrılacak isimlerin durumuna göre önemli takviyeler gerçekleştirecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık