Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Weghorst’un bonservisini almak için adım atacak

Beşiktaş Weghorst’un bonservisini almak için adım atacak

Beşiktaş ’ın bu sezon kadrosuna kattığı yeni yıldızlarından Wout Weghorst, şu ana kadar harika bir performans sergiledi. Weghorst, İstanbulspor ile oynanan karşılaşmada golünü atmayı başardı.

Edinilen bilgilere göre; bu sezon sadece 1-0 kaybedilen Başakşehir karşılaşmasında takımına katkı veremeyen Hollandalı forvet, dün akşamki karşılaşmanın 39. dakikasında golünü attı. Arthur Masuaku ile başlayan atakta top ceza sahası içerisindeki Gedson’a geldi ve o da kale önündeki Weghorst’u buldu.

30 yaşındaki oyuncu, golü atmakta hiç zorlanmadı. Bu sezon ligde çıktığı 7 karşılaşmada 3 gol ve 4 asistle Siyah-Beyazlılar’a kısa sürede muhteşem bir katkı sağlayan tecrübeli futbolcu, İstanbulspor savunmasına da sürekli baskı yaparak takımına bu açıdan da destek verdi. Ancak maçın 2-2 sona ermesi sonrasında Weghorst’un mutluluğu yarım kaldı.

Bonservisi için girişim olacak

Fanatik'in habeirne göre; Burnley’den 10 milyon Euro satın alma opsiyonuyla kiralanan yıldız futbolcunun bonservisini almayı planlayan Beşiktaş, anlaşma gereği bonservisi 4 taksitle ödeyebilecek.

Öte yandan yıldız futbolcu, Katar’da yıl sonunda düzenlenecek Dünya Kupası’nda Hollanda milli takımı formasıyla görev yapacak. Kara Kartal’ın Dünya Kupası öncesinde Weghorst’un bonservisini almak için girişimde bulunmayı planladığı kaydedildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık