Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Weghorst için masaya oturacak

Beşiktaş Weghorst için masaya oturacak

Kara Kartal’ın İngiliz ekibi Burnley’den satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst, Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu etkili performansla beğeni kazanmıştı. 12 lig maçında 6 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek skora 10 kez katkı yapan 1,97’lik forvet için beklenen karar verildi...

Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı idarecilerin, formundan oldukça memnun oldukları tecrübeli futbolcunun bonservisini almak için sezon sonunu beklememe kararı aldığı ifade edildi. Beşiktaş Kulübü yetkililerinin, 30 yaşındaki golcünün kulübü Burnley’le devre arasında bir araya geleceği ve bu görüşmede Weghorst’un bonservisini almak için Ada kulübüyle pazarlık yapacağı kaydedildi.

Hollanda Milli Takımı’yla Katar’daki Dünya Kupası’na gidecek olan Weghorst’un sözleşmesinde 10 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu bulunuyor. Şu anda İngiltere 2. Ligi’nde bulunan Burnley’in, Premier Lig’e çıkması ya da aynı yerde kalması, opsiyon konusunda bir değişkenlik göstermeyecek. Yönetimin, bu rakamı düşürmek için girişimlerde bulunacağı ifade edildi. Son maçta Ümraniyespor karşısında 2 golle oynayan Weghorst’un da Beşiktaş taraftarının büyük ilgisi sonrasında kulüplerin anlaşması halinde kariyerine Beşiktaş formasıyla devam etmeye olumlu baktığı bildirildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık