Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş ve Galatasaray'dan Arsenal'in yıldızı için transfer düellosu!

Beşiktaş ve Galatasaray'dan Arsenal'in yıldızı için transfer düellosu!

Trendyol Süper Lig'de sezonun sona ermesine 8 hafta kala büyük heyecan yaşanıyor. Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe kıran kırana şampiyonluk mücadelesi verirken, küme düşme hattında da heyecan devam ediyor. Edinilen bilgilere göre; sezon sonunda şampiyonluk ipini kimin göğüsleyeceği merak konusu olurken, ligin bitmesine kısa bir süre kala transfer çalışmaları da hızlandı.

Süper Lig'de özellikle dört büyükler Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yapacağı hamleler merak ediliyor. Kabus gibi bir sezon geçiren Beşiktaş ve şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Ligde son 11 maçını kazanan ve yoluna doludizgin devam eden Galatasaray, topladığı 81 puanla zirvede yer alıyor.  Şampiyonluk yarışının dışında kalan ve son 3 maçından mağlup ayrılan Beşiktaş ise 46 puanla 4. sırada bulunuyor. Yeni sezonda zirve mücadelesi verecek olan ve transfer çalışmalarına şimdiden başlayan iki ezeli rakiple ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

YENİDEN CEDRIC SOARES

İtalyan basını, Beşiktaş ve Galatasaray'ın sezon başında da gündeme gelen Portekizli sol bek Cedric Soares'i istediğini yazdı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Tuttomercatoweb'de yer alan haberde; sezon sonunda Premier Lig ekibiyle sözleşmesi sona erecek tecrübeli futbolcunun takımdan ayrılacağı belirtildi.

İSPANYA, FRANSA VE İNGİLTERE'DEN DE TALİPLERİ VAR

Haberde ayrıca Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra İspanya, Fransa ve İngiltere'den de Soares'e ilgi olduğu belirtildi. Cedric Soares, bu sezon Arsenal formasıyla çıktığı 6 maçta 193 dakika süre aldı. Portekizli sol bek, gol ve asist katkısı üretemedi. İngiliz deviyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Soares'in güncel piyasa değeriyse 2 milyon Euro.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık