Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş ve Antalyaspor arasında Süper Lig'de 56. randevu

Beşiktaş ve Antalyaspor arasında Süper Lig'de 56. randevu

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, bugün saat 20.30’da Tüpraş Stadyumu’nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Edinilen bilgilere göre; Ligde Siyah-Beyazlılar; 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 46 puanla 4. sırada yer alıyor. Kırmızı-Beyazlılar ise 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle elde ettiği 38 puanla 8. sırada bulunuyor. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de çıktığı son iki karşılaşmadan 3 puan çıkaramadı. 28. haftada Tüpraş Stadyumu’nda Galatasaray’a 1-0 yenilen Beşiktaş, bir sonraki hafta da Gaziantep FK’ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Bu süreçte kalesinde 3 gol gören Kartal, rakip fileleri sarsamadı.

Süper Lig'de 56. randevu

Trendyol Süper Lig’de iki takım bugüne kadar 55 kez karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar 35 maçtan galip ayrılırken Kırmızı-Beyazlılar ise rakibini 7 kez mağlup etti. Taraflar 13 kez de sahadan 1 puan ile ayrıldı. Söz konusu müsabakalarda Beşiktaş 115 defa rakip fileleri havalandırırken, Antalyaspor ise 50 golle karşılık verdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Antalya’da oynanan maçı Güney ekibi, 3-2’lik skorla kazanmıştı.

İç sahada 26 puan topladı

Beşiktaş bu sezon ligde çıktığı 14 iç saha müsabakasında 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Evinde 26 puan toplayan Kartal, söz konusu maçlarda 20 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde de 12 gole engel olamadı. Ligde deplasmanda çıktığı son 3 maçında mağlup olan Antalyaspor, son 5 mücadelede ise galip gelemedi.

8 eksik var, 4 futbolcu da ceza sınırında

Zorlu karşılaşma öncesi Siyah-Beyazlılar’da; Alex Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Tayfur Bingöl, Salih Uçan ve Al Musrati, sakatlıkları nedeniyle bugün forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta Necip Uysal, Rachid Ghezzal ve Arthur Masuaku ise sarı kart cezalısı olduğu için görev alamayacak. Siyah-Beyazlılar’da; Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz da sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Söz konusu oyuncular, bu müsabakada kart görmeleri durumunda ligde bir sonraki hafta oynanacak Başakşehir maçında takımı yalnız bırakacak.

Sürpriz peşinde...

Siyah-Beyazlı takımın teknik direktörü Fernando Santos, Süper Lig’de 2 maç sonra takımıyla galibiyet yaşayıp üçüncülük hedefleri konusundaki iddialarını sürdürmek istiyor. Beşiktaş’ta yeni yönetimin kendisini tercih etmemesi sonrasında Antalyaspor’un başına geçen Sergen Yalçın da takımıyla, efsanesi olduğu Kara Kartal’a karşı sürpriz peşinde olacak.

27 Kasım 2021'de son maçına çıktı

Beşiktaş’a son şampiyonluğunu yaşatan ve şu anda Antalyaspor’da görev yapan teknik direktör Sergen Yalçın, 840 gün sonra yeniden Tüpraş Stadı’na çıkacak. Beşiktaş’la 2021- 2022 sezonunda beklentilerin gerisinde kalan ve kulüple yollarını ayıran Yalçın, Siyah-Beyazlı takımın başında Dolmabahçe’deki son lig maçına 27 Kasım 2021’de çıkmıştı. Sergen Yalçın’ın görev yaptığı son lig maçında Beşiktaş, Giresunspor’a 4-0 yenilmişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık