Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş, Van Bronckhorst ile anlaştı!

Beşiktaş, Van Bronckhorst ile anlaştı!

Yeni teknik direktör için yurt dışında birçok isimler görüşen Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst ile prensip anlaşmasına vardı. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Mirceca Lucescu’nun Yunanistan’da çalışan oğlu Razvan Lucescu ile fikir alışverişinde bulunan ve takımın oyun sistemine uyacak isimlerle ilgili tavsiye alan Kulüp Başkanı Hasan Arat son olarak Glasgow Rangers’ı çalıştıran ve Kasım 2022’den bu yana hiçbir yerde görev yapmayan Endonezya asıllı Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’ta karar kıldı. Arat ve 48 yaşındaki çalıştırıcı 1.5 yıllığına el sıkıştı. Anlaşmaya göre van Bronckhorst yıllık 1 milyon 300 bin Euro alacak.

BAŞARILI BiR KARiYER

Futbolculuk yıllarında Feyenord, Arsenal, Barcelona gibi dev kulüplerde forma giyen Giovanni van Bronckhorst teknik direktörlüğe 2011’de Feyenoord alt yapısında başladı. Burada A takıma kadar yükselen van Bronckhorst, Çin’de Guangzou, İskoçya’da G.Rangers’ı çalıştırdı. ise 1 milyon 350 bin Euro.

SEMiH iMZALADI

Bu arada Beşiktaş, alt yapısından yetişen genç golcü Semih Kılıçsoy’un sözleşmesini 2028’e kadar uzattı. Bu sezon 12 karşılaşmada 2 kez ağları sarsan Semih “Başkanımız Hasan Arat’a ve Samet Aybaba’ya çok teşekkür ediyorum. Çok mutluyum ve gururluyum” ifadelerini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık