Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş, Valentin Rosier ayrılığını açıkladı

Beşiktaş, Valentin Rosier ayrılığını açıkladı

Beşiktaş Kulübü, Fransız sağ bek Valentin Rosier transferini resmen açıkladı. Siyah beyazlılar, bir süredir kadro dışı olan 27 yaşındaki Rosier'nin Nice'e kiralandığını duyurdu. Edinilen bilgilere göre; 2020 ve 2021 yılında kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Rosier, 2022 yılında 4.8 milyon Euro'ya bonservisiyle Sporting Lizbon'dan transfer edildi. Beşiktaş formasıyla 126 maçta 6 gol atıp 18 asist yapan Rosier, siyah beyazlılardaki yönetim değişikliği sonrası kadro dışı bırakılan isimler arasındaydı.

Siyah beyazlılar, 27 yaşındaki savunma oyuncusunun Fransız ekibi Nice'e kiralık transferinin tamamlandığını duyurdu.

Beşiktaş'tan Rosier transferiyle ilgili yapılan açıklama, şu şekilde:

"Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Valentin Rosier'in 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda OGC NICE kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. Yapılan anlaşmaya göre OGC NICE kulübünün satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunun 2023/2024 sezonu sonuna kadar ücreti OGC NICE kulübü tarafından karşılanacaktır. Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcularımızdan Valentin Rosier’in OGC Nice’ye geçici transfer olduğunu KAP’a bildirdi."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık