Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş transfer için düğmeye bastı

Beşiktaş transfer için düğmeye bastı

Beşiktaş, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu Şenol Güneş yönetiminde 3. sırada tamamladı.

Ligde ise en son Konyaspor ile karşılaşan siyah-beyazlı ekip, sahadan 3-3'lük skorla beraberlikle ayrıldı ve ikincilik şansını tepti.

Beşiktaş yönetimi, boşa çıkan Nathan Redmond'la tatil öncesi bir kez daha yüz yüze görüştü.

İngiliz futbolcuya, 2+1 yıllık sözleşme ve 1.8 milyon Euro'yu bulan yıllık ücret teklifi resmen iletildi. 29 yaşındaki kanat oyuncusunun aceleci davranmamak adına zaman istediği belirtildi.

Beşiktaş'ın Wolverhampton'dan ayrılan ve bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Faslı yıldız Romain Saiss, takımdan ayrılma kararı. Yönetim, Saiss için de bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro değer biçti.

2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Saiss'in takımda mutsuz olduğu iddia edildi. Beşiktaş, 5 milyon Euro civarlarında teklif gelmesi halinde oyuncuyu satmayı planlıyor.

Sağ stoper bölgesine takviye yapmak için dört koldan arayışta olan siyah-beyazlılar, bu doğrultuda birçok ismi gündemine aldı. Bunlardan birisi de Vitor Tormena de Farias..

Braga forması giyen 27 yaşındaki stoper, ara transfer döneminde siyahbeyazlı takıma gelmeyi çok arzu etse de kulübüyle anlaşma sağlanamayınca transfer gerçekleşmemişti.

Portekiz ekibi, lig devam ederken gitmesini istemediği Tormena için bu kez tekliflere açık. Kartal, 1 sezon sözleşmesi kalan oyuncu için ara transferde önerdiği 3.5 milyon Euro'nun biraz daha aşağısında rakamla masaya oturacak.

Oyuncunun da transferine izin verilmesi adına kulüp yetkilileriyle görüşeceği öğrenildi.

Kaynak: Sabah

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık