Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş: Daha iyi olacağımızı biliyorum

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş: Daha iyi olacağımızı biliyorum

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

 

"Geçmişte ne yaptığımız önemli değil, geleceğe bakacağız. Hatta geçmişten ders çıkaracağız. Geçen maça göre ilk yarıda çok olumluyduk. Bu sefer aslında oyuna iyi ve baskılı başladık. Rakibi sahasından çıkarmadık. Ancak hücumda çok etkili olmadık. Jackson Muleka ile kaçırdığımız net pozisyonumuz vardı. Daha fazla pozisyon yakalayabilirdik. Savunma yaparak çıkmasını bekliyorduk. Orada da gol yemek bizim için eksiydi. Ama ikinci yarıda oyun üstünlüğü de bizdeydi. Skor üstünlüğü de bizde oldu."

'Daha iyi olacağımızı biliyorum'

Zaten başlangıçta üstün bir oyunla kazanmak istiyorduk. Maçı kazandık, seyircinin desteği önemli. Oyuncuların isteği de önemli, bunun var olduğunu görüyorum. Daha iyi olacağımızı biliyorum. Şimdi üç günde bir maç oynuyoruz. Önümüzde beş müsabaka var, yine üç günde bir oynayacağız. Bunlar içerisinde pazar günü Pendikspor ile oynayacağımız maç bizim için zor olacak. Çünkü savunma yapmalarını bekliyoruz.

'Milli haftaya kadar beş maç var'

Daha sonra farklı bir takımla, deplasmanda Dynamo Kiev ile Play-off maçları oynayacağız. İki müsabaka karşılıklı. O da güçlü bir takım. Bu arada yine UEFA Konferans Ligi’nde çok başarılı olan ve bu sezon çok formda olan bir takım Yukatel Adana Demirspor ile deplasmanda oynayacağız. Önce Yukatel Adana Demirspor'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ve arkasından da rövanşta Dynamo Kiev ve EMS Yapı Sivasspor maçı var. Milli haftaya kadar beş maç var, üç karşılaşma sahamızda, iki maç deplasmanda.

'İyi bir aileyiz'

Deplasmandaki maçların ikisi de zor. Bütün maçları kazanmak istiyoruz. Oyunumuzu o şekilde planlayacağız. Bu arada elimizdeki oyuncuların form grafiği iyi ve iyi olmaya devam ediyor. Ama bazı katılımlar yeterli değil, bunu da doğal karşılıyorum. Bir süreye ihtiyaç var ama bir an evvel toparlanıp takıma destek olmalarını istiyorum. O yüzden herkes çalışacak. Çalışarak bir yere geliriz. El ele verirsek birlikte olursak aynı duygu düşünceyi paylaşırsak başarı gelir. İyi bir aile takımı olduğumuzu düşünüyorum.



'Amacımız taraftarı sevindirmek'

Asıl amacımız bu sahaya gelen taraftarı sevindirebilmek. Pazar günü de olağanüstü bir taraftar kitlesi ile biz de kendi oyunumuzun daha da üstüne çıkmayı istiyoruz. Aldığımız oyuncuların bazılarını Pendikspor maçında bazılarını da sonra oynatabiliriz. Onları göreceğiz. Dolayısıyla renkli bir maç olmasını bekliyorum.

'Türk takımlarını tebrik ediyorum'

Ama asıl önemli olan ondan sonraki Dynamo Kiev maçı olacak. Yukatel Adana Demirspor tur atladı, Galatasaray tur atladı. Play-off şansları var. Aynı şekilde Fenerbahçe maçı olaylı olmuş diyorlar yeni duydum, o da tur atlayacak diye düşünüyorum. Tüm Türk takımlarını tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Oyunculara teşekkür ederim. Taraftarın desteğine teşekkür ediyorum.

'Zor bir maç oynayacağız'

Mircea Lucescu Türk futbolunu iyi tanıyan ve hizmetlerde bulunan değerli bir teknik adam. Şimdi de çok başarılı bir şekilde Dynamo Kiev’in başında. Onu da tebrik ediyorum, turu geçtiler. Şimdi baktığınızda rakip olduğumuz için zor bir maç oynayacağız, bizi tanıyorlar. Ama iyi bir takımları var. Artık orada oyuncuya bakmadan bizden beklenen play-off’u geçip, gruplara kalmak istiyoruz.

'Rashica ve Chamberlain idmana katıldı'

Transfer ile ilgili şu anda Milot Rashica ve Alex Chamberlain bugün antrenmana katıldılar. Genel durumlarına bakacağız, ona göre belki hafta sonu veya haftaya, ne zaman katılırsa… Cenk de o durumda, maçın gidişinde oyuncular yoruldu. Cenk’i koyabilirdim ama erken olur diye risk almak istemiyorum. Bu arada hazır olmayan oyuncularımızı da oynatırken kaybetmek istemiyoruz. Bütün oyuncularımız, gelenler de oynayanlar da oynamayanlar da hepsi iyi niyetli. Umarım ki hepsi ileriki günlerde takıma katkı yaparlar."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık