Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'tan Galatasaray planı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'tan Galatasaray planı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, kendilerinden daha iyi futbol isteyen insanları anladığını belirterek, “Çünkü Beşiktaş’ın DNA’sında bu var, öyle oynamalıyız ve öyle de oynayacağız zaten. Sadece biraz zaman gerek” dedi. Edinilen bilgilere göre; dün Ümraniye’de basınla bir araya gelen Santos takımın durumu, oyun tarzı ve hedefleri için şunları söyledi: “Değişen, iyiye giden şeyler var ama henüz istediğim seviyede değiliz. Hücumda topu döndüremiyor, ağır hareket ediyoruz. Daha hedef odaklı ve organize oynamalıyız.

Küçük arabadan büyüğe geçeceğiz

Bazen geriye çok dönüyoruz. Düzeltmeye başladık ama daha iyi olmalıyız. Ceza sahasına fazla giremiyoruz. Biraz kontratak oynama ve hızlı çıkma alışkanlığı var, bunları konuşuyorum takımla. Beşiktaş kontratak oynamaz. Türkiye’de çok fazla adam adama baskı yapılıyor. Bir stoper, forveti rakip takımın ceza sahasına kadar kovalayabiliyor. Benim futbol anlayışımda bu yok, ben alan savunması istiyorum. Defansta müthiş değiliz ama iyiyiz, yüzde 70’teyiz. Sabır lazım. Küçük araba kullanmak ile büyük araba kullanmak farklıdır. Artık daha geniş alanda yani daha büyük bir araba kullanacağız.

Kendi kalemize gol atmayacağız!

Hücumda istediklerimin yüzde 50’sini sahaya yansıtıyoruz. Fazla bireyseliz ve oyuncular topla çok fazla mesafe kat etmek istiyor, bu da onları yoruyor. Top bizdeyken durağan oynuyoruz, sırtımız kaleye dönük topu kontrol ediyoruz. Oyuncularımıza ‘Kendi kalemize gol atmayacağız’ diyorum.” Santos, Galatasaray derbisi için ise “Küçük takımlar Galatasaray’a karşı savunma yaparlar ve kontratak oynarlar. Bu normal bir şey. Ama biz Beşiktaş’ız. G.Saray’a özel bir plan yapmayacağız. Tabii ki kazanmak istiyoruz. Taraftarımız; iyi defans yapan, iyi hücum eden bir takım görecek” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık