Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'a sürpriz talip!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'a sürpriz talip!

Beşiktaş'ta başkanlığa seçilen Hasan Arat ve yönetimi ilk iş olarak teknik direktör konusuna öncelik verdi. Siyah - beyazlılar uzun arayışların ardından Portekizli Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonu ünvanı kazanan ve son olarak Polonya Milli Takımı'nı çalıştıran Fernando Santos'u göreve getirdi. 

Edinilen bilgilere göre; 9 Ocak'ta deplasmanda oynanan ve Beşiktaş'ın 4-0 kazandığı karşılaşmayı tribünden takip eden tecrübeli teknik adam, İstanbul'da oynanan Fatih Karagümrük maçıyla siyah-beyazlılarla ilk maçına çıktı. Ligde beş maçta iki galibiyet iki mağlubiyet ve bir beraberlik alan Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda da Eyüpspor'u 4-0 ile geçerek adını Son 16 Turu'na yazdırdı.

FERNANDO SANTOS'A TALİP ÇIKTI

Avrupa futbolunun önemli teknik adamlarından biri olarak gösterilen Fernando Santos'a Beşiktaş'ta göreve henüz yeni başlamasına rağmen bir talip çıktı.

Yunan basınından Ta Nea'da yer alan habere göre, Uruguaylı teknik adam Gustavo Poyet ile yollarını ayırmaya hazırlanan Yunanistan Futbol Federasyonu, Milli Takım için Fernando Santos ismini düşünüyor.

Haberde, federasyon yetkililerinin Santos’un tekrar takımın başına getirilmesini istedikleri, bir diğer alternatifin ise İspanyol Manolo Jimenez olduğu belirtildi. 69 yaşındaki teknik adam, Yunanistan ekipleri PAOK ve AEK'nın ardından 2010-2014 yılları arasında da Yunanistan Milli Takımı'nı çalıştırmıştı.

GÜRCiSTAN MAÇI SONRASI VEDA

Ta Nea'da yer alan haberin devamında; "Martta Avrupa Şampiyonası için Gürcistan ile oynanacak maç öncesi takımda huzursuzluk çıkmamaması için Yunanistan Futbol Federasyonu bu aşamada sessiz kalmayı tercih ediyor. Sözleşmesinin yenilenmeyeceğini Poyet’e söylemek için Gürcistan maçının bitmesini bekliyor. Federasyonda ya Santos ya da Jimenez isteniyor" ifadelerine yer verildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık