Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş teklifi kabul etti! Sözleşmesi feshedildi! Weghorst İstanbul'dan ayrılıyor!

Beşiktaş teklifi kabul etti! Sözleşmesi feshedildi! Weghorst İstanbul'dan ayrılıyor!

Beşiktaş'ta bu haftaya damga vuran Wout Weghorst krizi ayrılıkla sona eriyor. Taraftar anlaşmaya vardı, Hollandalı futbolcunun bugün İstanbul'dan ayrılması bekleniyor.

Edinilen bilgilere göre; Premier Lig devi Manchester United ile anlaşmaya varan ve Beşiktaş'ın kendisini bırakması için geri sayıma geçen Weghorst, iki gün önce takımla çalışmış ancak dün ağrıları olduğunu söyleyerek salonda takımdan ayrı çalıştı. Manchester United için gün sayan Hollandalı golcünün takımla çalışarak sakatlık riskine girmek istemediği için idmanda yer almadığı ortaya çıktı.

EŞYALARINI TOPLADI, BUGÜN AYRILIYOR

Daha önce Manchester'da menajer Erik ten Hag'ın oturduğu muhitten ev tuttuğu yönünde haberler çıkan Weghorst'un İstanbul'daki eşyalarını topladığı ve ailesiyle birlikte bugün İngiltere'ye gitmek üzere İstanbul'dan ayrılacağı belirtildi.

BEŞİKTAŞ 'EVET' DEDİ! KAZANACAĞI RAKAM...

Geride kalan günlerde 'Weghorst'un sözleşmesinde 2.5 milyon euroluk bir çıkış maddesi olduğu' yönündeki haberi yalanlayan Beşiktaş, Burnley ve Manchester United ile yapılan görüşmelerde 3 milyon euroluk fesih bedelini kabul etti. Çıkan haberlere göre Manchester United, kiralık sözleşmenin feshi için Beşiktaş'a 3 milyon euro ödeyecek.

Siyah-beyazlı kulübün kısa süre içerisinde Weghorst'un sözleşmesinin feshedildiğini resmi olarak açıklaması bekleniyor.

MANCHESTER DERBİSİNDE SAHAYA ÇIKABİLİR

Bugün İstanbul'dan ayrılarak Manchester'a gitmesi beklenen Weghorst'un Cumartesi günü oynanacak Manchester derbisinde sahada olma ihtimali var. Cumartesi günkü maçta oynayabilmesi için Cuma gecesine kadar transferi tescil etmesi halinde Hollandalı golcü Cumartesi günü Manchester City maçında sahaya çıkabilecek.

ABOUBAKAR İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Weghorst'la yollarını ayıran Beşiktaş, eski futbolcusu Vincent Aboubakar ile görüşmelerini sürdürüyor. Kamerunlu oyuncuyla yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, 30 yaşındaki oyuncunun da tekrar siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi. Weghorst'un da gidişiyle Aboubakar'la görüşmeleri daha da sıklaştıracak olan Kara Kartal, birkaç gün içinde bu transferi bitirmek istiyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık