Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş, Sergio Ramos'un menajerleriyle görüştü!

Beşiktaş, Sergio Ramos'un menajerleriyle görüştü!

Yaz döneminde Rebic, Amartey, Onana gibi önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş şimdilerde ‘fırsat transferi’ kolluyor. Menajerler siyah beyazlı yönetime birçok isim sunarken bunlardan biri de Paris Saint Germain ile yollarını ayıran ve şu anda kulüpsüz olan Sergio Ramos... Siyah beyazlı yönetimin takıma liderlik yapabilecek, deneyimli bir isim aradığını bilen menajerler, 37 yaşındaki İspanyol stoperi sundu. Beşiktaşlı yöneticiler Ramos ismine sıcak baksalar da çekincelerini de dile getirdiler.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; menajerler tarafından zikredilen rakamları yüksek bulduklarını dile getiren Beşiktaşlı yöneticiler “Takıma ağabeylik ve liderlik yapacak deneyimli bir isim arıyoruz ancak kulübün durumu belli. Sponsor desteğiyle belki istediği ücreti veririz ancak o zaman da takımdaki dengeler bozulur. Eğer kendisi bizim şartlarımızı kabul ederse elbette o çapta bir ismi takımda görmek isteriz” ifadelerini kullandılar. Fikir alış verişi şeklinde geçen toplantıların ardından Sergio Ramos cephesinin yanıtı bekleniyor.

SUUDİ ARABİSTAN’DA GİDEBİLİR

Sergio Ramos’un ismi bir dönem Galatasaray ile anılmış, tecrübeli savunma oyuncusunun sarı kırmızılılarda forma giymeye sıcak olduğu ileri sürülmüştü. Sky Sports’un haberine göre; Ramos, Suudi Arabistan ekibi El Ittihad’dan aldığı teklife yeşil ışık yaktı. 37 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş dahil Avrupa kulüpleriyle görüşmelerini sürdürse de Suudi Arabistan’a gitmeye sıcak baktığı kaydedildi. Real Madrid’de efsaneleşen Ramos, PSG’de ise 2 sezonda 58 maça çıktı ve 6 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık