Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Şenol Güneş’ten sonra ona emanet!

Beşiktaş Şenol Güneş’ten sonra ona emanet!

Beşiktaş’ta Lugano mağlubiyeti sonrası tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş görevi bıraktı. Siyah-beyazlı yönetim olağanüstü seçim kararı alırken Şenol Güneş’in ayrılığı da resmi internet sitesinden duyuruldu. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğu için çok sayıda hocanın adı geçerken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş’taki görevinden istifa eden teknik direktör Şenol Güneş, ayrılığın ardından veda mesajı yayımladı. Zor dönemde ayrılmak zorunda kaldığı için çok üzgün olduğunu aktaran Şenol Güneş, veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Bir değişiklik olmalıydı, yeniden yeni bir heyecanla yola devam edilmeli. Bütün kulvarlarda hala başaracak; güç, umut ve güven var. Bir aile olan Beşiktaş tekrar başarılı olacaktır. Ortalığı toz dumana katıp, kaos çıkarmak, kargaşa yaratmak Beşiktaş'a yarar sağlamaz. Beşiktaş; asaletini, maharetini, cesaretini gösterecektir. Camia bir bütün olsun, takımın etrafında birleşsin, başarı gelecektir. Yıl sonunda şampiyon olmak isteyen bir hoca olarak erken ayrıldığım için herkesten özür diliyorum ve tüm futbolseverlere teşekkür ediyorum.”

Şenol Güneş’in ayrılığının ardından Beşiktaş’ta büyük bir hareketlilik yaşanırken son karar belli oldu. Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası geçici teknik adam çözümünü belirledi.

Beşiktaş yönetimi, Aralık ayı başında yapılması planlanan olağanüstü seçimli genel kurula kadar takımın başında yardımcı antrenör Burak Yılmaz'ın olmasına karar verdi. Trendyol Süper Lig’in 8. hafta maçında Beşiktaşİstanbulspor’u ağırladı. Şenol Güneş'in istifası sonrası ilk karşılaşmasına çıkan siyah-beyazlılarda saha kenarında Burak Yılmaz yer aldı.

Maçı kazanıp taraftarını mutlu etmek isteyen Beşiktaşlı futbolcular sahadan 2-0 galip ayrılarak derin bir nefes aldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık