Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş ödül törenine damgasını vurdu! 6 ödül birden

Beşiktaş ödül törenine damgasını vurdu! 6 ödül birden

Beşiktaş JK, Turkuvaz Medya Grubu’nun markaları Fotomaç ve Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen “Süper Lig’in En İyileri Ödül Töreni”nde altı ödüle layık görüldü.

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig’de 2020-21 sezonunun en iyilerinin ödüllendirildiği “Süper Lig’in En İyileri Ödül Töreni”nde “Yılın Kulüp Başkanı” ödülünün sahibi oldu.

2020-21 sezonunu çifte şampiyonlukla tamamlayarak tarihi bir başarıya imza atan Beşiktaş'ın “Yılın Takımı” seçildiği ödül töreninde, Teknik Direktör Sergen Yalçın da “Yılın Teknik Direktörü” ödülüne layık görüldü.

Futbol A Takımı'nın 2020-21 sezonunda kazandığı çifte şampiyonlukta pay sahibi olan futbolculardan; Josef de Souza “Yılın Orta Saha Oyuncusu”, Cyle Larin “Yılın Forvet Oyuncusu”, Rachid Ghezzal ise “Yılın En Değerli Yabancı Futbolcusu” ödüllerinin sahibi oldular.

Başkan Ahmet Nur Çebi’ye “Yılın Kulüp Başkanı” ödülünü Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan takdim etti. Asbaşkan Emre Kocadağ, Beşiktaş'ın sahibi olduğu “Yılın Takımı” ödülünü Fotomaç Gazetesi Yayın Koordinatörü Cenk Atılgan’ın elinden alırken, Teknik Direktör Sergen Yalçın’a ödülünü Fotomaç Gazetesi Yazarı Sinan Vardar verdi.

Ödüle layık görülen futbolculardan Cyle Larin’e ödülünü Asbaşkan Emre Kocadağ, Rachid Ghezzal’a ise Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı takdim ederken, Josef de Souza’ya ödülünü eşi Danielle Araujo verdi.

"Takımı ateşledi"

Başkan Ahmet Nur Çebi, ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Geçtiğimiz sezon başında medyanın 'Beşiktaş 4'üncü, 5'inci olur söylemleri takımı ateşledi. Bu sene de tam tersini yaptınız. Başarı maçlar sahada oynandıktan sonra alınan sonuçlarla realize olur. Başarılı sonuçlar alacağımızın söylenmesini kabul etmiyorum. Emek vereceğiz. Geçen seneki şampiyonluğun en önemli tarafı, pandemi ve ekonomik zorluklara rağmen alınmış olmasıydı. İki kupa aldık, üçüncüyü de alacağız inşallah. İçinde bulunduğumuz şartlara göre oldukça başarılı bir sezon geçirdik. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bize başarısız olacak diyen medyaya teşekkür ediyorum. Her şey bir ekip işidir. İnşallah bu sene de şampiyonluğu kovalayacağız. Sonuçlanmadan erken konuşmayı da doğru bulmadığımı söylemek istiyorum. Pandemi için de herkese aşı olun kardeşim diyorum.”

Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasıyla ilgili gelen bir soruyu ise “MHK Başkanlığı gerçekten çok zor bir görev. Kimseyi mutlu edemiyorsunuz. Kulüpler Birliği’nin hemfikir olduğu bir konu var, ne Ali ne Veli diyoruz, sistemde hata var, sistemi açık hale getirelim. Değerlendirmeler herkesin gözü önünde olsun. Gizli oynayalım demiyoruz, stadı kapatmıyoruz, o zaman MHK'nin şeffaf olmasını istemek en temel hakkımız. İstifayla ilgili söyleyecek bir şeyim yok. Biz böyle bir talepte bulunmadık Kulüpler Birliği olarak. 'Sistem değişsin.' dedik, bu talebin üzerine istifa geldiğini gördük. Serdar Tatlı beyefendi bunun açıklamasını yapacaktır. Hiç kimse kendisine haksızlık yapılmasını kabul etmiyor. Biz Beşiktaş olarak başkasına da haksızlık yapılmasını kabul etmiyoruz. Hata belki bilerek yapılmıyor ama hata yapmaya da hakkınız yok. Hakemlik zor müessese, çıkıp başarıyla mücadele edeceksiniz” şeklinde yanıtladı.

"En iyisini yapmaya çalışıyoruz"

Teknik Direktör Sergen Yalçın, ödül töreninde şu ifadeleri kullandı:

“Oynanan sezonda başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz, taraftarımız belki tribünde yoktu ama onların arzusunu sosyal medyadan hissettik. Öyle bir sezonda öyle bir birliktelik içinde şampiyon olmak, iki kupa kazanmak bizim için çok değerli. Antrenörlük hayatımda ilk defa böyle bir ödül alıyorum, benim için de çok değerli. Bizim hakkımızda da birçok dedikodu oluyor, çalışmaya başladığım süre zarfında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Futbolda inişli çıkışlı grafikler olabilir. Tek isteğimiz sadece başarıya endeksli bir iş olmaması. Maalesef ülkemizde bu konuyla ilgili çok ciddi bir sorun var. Antrenörlere karşı biraz daha sabırlı olalım. Biraz daha hoşgörülü ve şefkatli olalım. Kendi insanlarımıza değer verelim.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık