Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Neftçi Bakü'yü elerse rakibi kim olacak?

Beşiktaş Neftçi Bakü'yü elerse rakibi kim olacak?

Süper Lig’e istediği gibi başlangıç yapan siyah beyazlılarda Konferans Ligi’nde gruplara kalmak istiyor. UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında Neftçi Bakü’yü ağırlayacak Beşiktaş'ta gülüyor. Gedson Fernandes ve Aboubakar’ın performansı taraftarlardan ve teknik ekipten tam not alırken yoluna dolu dizgin devam etmek isteyen siyah beyazlılar vites artırmanın peşinde, Neftçi Bakü karşısında ilk maçta tur kapısını aralayan Beşiktaş, rövanş karşılaşmasında taraftarı önünde kazanmak için sahaya çıkıyor. Futbolseverler ise Beşiktaş’ın Neftçi Bakü maçında turlaması durumunda rakibini merak ediyor. Peki Beşiktaş’ın Play Off muhtemel rakipleri kimler? İşte, detaylar…

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş, Neftçi Bakü’yü her türlü galibiyet, beraberlik ve 1 farklı mağlubiyet durumlarında eleyerek Play-Off’a kalacak.

Beşiktaş’ın Play Off rakibi Aris (Yunanistan) – Dinamo Kiev (Ukrayna) eşleşmesinin kazananı sonrası ortaya çıkacak. Aris ilk maçta rakibi Dinamo Kiev’i 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Bugün oynanacak karşılaşma sonrası Beşiktaş’ın muhtemel rakibi netlik kazanacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık