Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Neftçi Bakü karşı karşıya!

Beşiktaş - Neftçi Bakü karşı karşıya!

Avrupa kupalarında Azerbaycan temsilcileriyle karşılaştığı tek maçı bu eşleşmenin ilk ayağında oynayan Beşiktaş, deplasmandaki karşılaşmayı 3-1 kazandı. Neftçi Bakü ise Türk takımlarıyla karşılaştığı diğer tek mücadeleyi yine 3-1'lik skorla kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; evinde oynadığı Avrupa kupası ön eleme maçlarında mağlubiyeti bulunmayan takımlar arasında en fazla karşılaşmaya çıkan taraf olan Beşiktaş, bugüne kadar bu turnuvalarda ilk karşılaşmayı deplasmanda kazandığı altı çift ayaklı eşleşmede de tur atladı.

Avrupa kupalarındaki son üç maçını kazanan Beşiktaş, daha uzun bir galibiyet serisini en son Nisan-Ekim 2017 arasındaki dönemde Şenol Güneş yönetiminde yaşadı.Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıktığı 2016/17'den bu yana Avrupa kupalarında Cenk Tosun ile birlikte en fazla gol atan isim olan Vincent Aboubakar, bu turnuvalarda üst üste dört karşılaşmada ağları havalandırdığı bir dönem yaşamadı. Avrupa kupaları kariyerinde hem gol attığı hem de asist yaptığı tek maçı bu eşleşmenin ilk ayağında Neftçi Bakü karşısında oynayan Salih Uçan, bu turnuvalarda ilk kez üst üste iki karşılaşmada ağları havalandırmak istiyor.

BEŞİKTAŞ NEFTÇİ BAKÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? MAÇ ŞİFRELİ Mİ? İŞTE CANLI YAYIN BİLGİLERİ

Beşiktaş Neftçi Bakü maçı bu akşam saat 21:00'da başlayacak. Mücadele TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık