Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş, Milli yıldız futbolcu için düğmeye bastı!

Beşiktaş, Milli yıldız futbolcu için düğmeye bastı!

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayacak kaliteli bir kadro kurmayı hedefleyen siyah-beyazlılar, sezon başında da gündeme gelen isimlerden biri olan Orkun Kökçü için yeniden düğmeye bastı. Birkaç hafta önce Samet Aybaba, Benfica-Rangers maçını izlemek için Lizbon'a gittiğinde, Orkun Kökçü ile görüştüğü ortaya çıkmıştı. İlk anda "İki Beşiktaşlı ayaküstü sohbet etmişelerdir" diye lanse edilen görüşme, bir anda Orkun'un yaptığı "Benfica'da mutsuzum" açıklamasıyla başka bir boyuta geldi.

15 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Portekiz ekibinin Türk milli takımının yıldızını kadro dışı bırakması, Başkan Hasan Arat'ı heyecanlandırdı. Başkan Arat'ın, Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile özel bir görüşme yaparak, "Orkun'la konuşun, ekonomik şartlarda da anlaşın, ona siyah-beyazlı formayı giydirelim" talimatı verdiği ifade edildi. Portekiz basını, oyuncunun A Milli Takımda yer almasının Beşiktaş'ın yapacağı transfer görüşmelerinde etkin bir rol oynayacağını ifade ederken, siyahbeyazlıların 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

Benfica tarihinin en yüksek bonservisi olan 25 milyon euro'ya aldığı Orkun Kökçü'nün şu andaki değeri yaklaşık 30 milyon euro olarak gösteriliyor

SCHMIDT GÖRÜŞMEDİ!

Record Gazetesi'nin YouTube canlı yayınında konuşan Portekizli gazeteci Antonio Salvador, teknik direktör Roger Schmidt'in, Türk milli takımıyla maçlara gitmeden önce Orkun Kökçü ile konuşmamasının bağları kopardığını ifade ederek, "Bu çok garip, ayrıca önemli de bir sorun" ifadelerini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık