Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş-Mezökövesd Zsory hazırlık maçı!

Beşiktaş-Mezökövesd Zsory hazırlık maçı!

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’nın Grassau kentinde sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçlarına devam ediyor. Edinilen bilgilere göre; Siyah Beyazlılar, ilk hazırlık maçında Augsburg’la karşı karşıya geldi. Tribünlerden sahaya atılan patlayıcı maddeler sebebiyle karşılaşma 79. dakikada tatil edildi. Muleka ve Cardona’nın golleriyle maç, 1-1 sona erdi. Kara Kartal, ikinci hazırlık maçını Mezökövesd Zsory ile oynayacak.

Beşiktaş-Mezökövesd Zsory maçı ne zaman? Beşiktaş-Mezökövesd Zsory hazırlık maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş hazırlık maçı şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

Bu akşam MGG Arena'da oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş-Mezökövesd Zsory maçı S Sport Plus'tan naklen yayınlanacak.

Beşiktaş-Augsburg maçı yarıda kaldı

Sezon öncesi hazırlıklarını Almanya’da sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Kufstein Arena’da Augsburg ile karşılaştı. Mücadelenin ilk dakikalarında tribünlerde yakılan meşaleler nedeniyle oyun bir süre durdu. Karşılaşmanın hakemi oyunu devam ettirirken, ikinci yarı başında da meşaleler yandı. Tribünlere yapılan uyarıların ardından duran oyun tekrar devam etti. Ancak 78’inci dakikadan itibaren sahaya atılan patlayıcı maddeler nedeniyle oyuna devam edilemedi ve 79´uncu dakikada hakem maçı bitirdi. 90 dakikası tamamlanamayan maçta Beşiktaş’ın golünü 42. dakikada Jackson Muleka kaydetti. Augsburg’un golü ise 59’da Irvin Cardona’dan geldi. Beşiktaş, bir sonraki hazırlık maçında Mezokövesd Zsory ardından da Strasbourg ile karşı karşıya gelecek.

Emre Kocadağ kampa katıldı

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Siyah Beyazlı takımın kampına katıldı. Emre Kocadağ, dün akşam yapılan antrenmanını sahada takip etti. Kocadağ, idman öncesi teknik direktör Şenol Güneş ile mini bir toplantı yaptı.

Valentin Rosier 24'e geçti

Beşiktaş, Almanya kampının ilk hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Augsburg ile karşı karşıya geldi. Kartal’da mücadeleye 11’de başlayan Valentin Rosier’in forma numarası dikkat çekti. Siyah Beyazlılar’da oynadığı 2 sezon boyunca 2 numaralı formayı giyen Fransız sağ bek, Augsburg maçına 24 numaralı formayla çıktı. Rosier’in forma numarasındaki değişiklik izleyenlerin dikkatinden kaçmazken Somaspor’dan transfer edilen Emrecan Bulut’un da 99 numarayı aldığı görüldü.

Redmond, Kartal'a veda etti

Nathan Redmond, sosyal medya hesabından Beşiktaş’tan ayrıldığını açıkladı. İngiliz sol kanat,, “Geldiğim ilk günden beri bana sadece sevgi ve destek gösterdiniz. Gelecekte her zaman takımı takip ediyor olacağım. Size bundan sonrası için şansların en güzelini diliyorum. Bu bir elveda değil, bu bir “görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Romain Saiss’te ayrılık zamanı

Jose Fonte’nin sözleşmesi sona erdikten sonra, Lille aktif olarak deneyimli bir defans oyuncusu arıyordu. Fransız ekibi, Beşiktaş’ta oynayan tecrübeli Faslı stoper Romain Saiss’e kilitlendi. Görüşmeler hızlandı. Kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık