Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş kupasını aldı!

Beşiktaş kupasını aldı!

Beşiktaş , Turkcell Süper Kupa 2021'de normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan maçta, penaltılar sonucunda Fraport TAV Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Edinilen bilgilere göre; mücadelenin ardından düzenlenen kupa seremonisinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve iki kulübün yöneticileri yer aldı. İlk olarak karşılaşmayı kaybeden Fraport TAV Antalyasporlu oyunculara ve teknik heyete plaket ve madalyaları takdim edildi. Ardından ise şampiyon olan Beşiktaşlı oyuncular ve teknik ekibe madalya ve plaketleri verildi.

Beşiktaş’ın takım kaptanları Atiba Hutchinson ve Domagoj Vida; Turkcell Süper Kupa’yı, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir’in elinden aldı. Siyah-beyazlı oyuncular, kupayı kaldırdıktan sonra büyük sevinç yaşadı.

MAÇIN OYUNCUSU ÖDÜLÜ ATIBA HUTCHINSON’A

Öte yandan Turkcell Süper Kupa’da maçın oyuncusu ödülü ise Beşiktaş’ın Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson’ın oldu. Hutchinson ödülünü Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Serhat Demir'den aldı. 38 yaşındaki oyuncu, 120 dakika boyunca sahada kalırken, mücadelede Beşiktaş’ı öne geçiren golü kaydetti. Tecrübeli oyuncu, penaltı atışlarında da hata yapmayarak takımının kupayı kazanmasında önemli rol oynadı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık