Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş, Konyaspor maçına hazır! Sahaya 6 eksikle çıkacak!

Beşiktaş, Konyaspor maçına hazır! Sahaya 6 eksikle çıkacak!

Edinilen bilgilere göre; Kara Kartal'da basına kapalı idman, yaklaştık 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşuları ve ayak tenisiyle başladı. 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ile tamamlandı.

Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasında 7 Haziran saat 20.00’de Vodafone Park’ta arabam.com Konyaspor ile karşılaşacak. Müsabakayı Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk’ün yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ile Osman Gökhan Bilir yapacak. Direnç Tonusluoğlu dördüncü hakem olacak.

Beşiktaş, arabam.com Konyaspor ile sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçtan 2-1 galip ayrılmıştı.

ŞENOL GÜNEŞ'İN MUHTEMEL 11'İ

Ligin son maçında Beşiktaş bugün Konya’yı yenerse F.Bahçe’yi geçerek ligi ikinci bitirecek. Spor Toto Süper Lig’in hem ikincisi ve hem üçüncüsü UEFA Konferans Ligi’ne ikinci ön eleme turundan girecek. Yine de siyah beyazlı ekip ezeli rakibini geçerek ikinci yarıda yakaladığı müthiş çıkışı ikincilikle taçlandırmayı ve daha fazla performans ödülü almayı hedefliyor.

Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; Süper Lig’de Şenol Güneş’le müthiş bir çıkış yakalayan, ikinci yarıda sadece tek yenilgi alan Beşiktaş sezonun son maçında Arabam.com Konyaspor’u konuk edecek. Vodafone Park’ta saat 20.00’de başlayacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Son 13 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik gibi müthiş bir form grafiği yakalayan siyah beyazlı ekip bugün de galip gelirse bu çıkışını lig ikinciliği ile taçlandıracak. Beşiktaş’la son haftaya aynı puanla giren Fenerbahçe, Gaziantep maçını, rakibi ligden çekildiğinden hükmen galip geçtiği için sezonu üç puanla kapatmayı garantilemiş durumda.

SİYAH BEYAZLI EKİP SON MAÇINDA SAHAYA 6 EKSİKLE ÇIKACAK

Yine de Beşiktaş bugün Konyaspor’u yenerse ikili averajda üstün olduğu Fenerbahçe’yi geçecek ve ligi ikinci tamamlayacak. Diğer senaryolarda ikincilik F.Bahçe’nin olacak. İkincilik Beşiktaş’ın Avrupa kupalarındaki durumunu değiştirmese de hem prestij hem de daha fazla performan ödülü anlamına gelecek. Siyah-beyazlılarda sakat olan Saiss, Onur, Ghezzal, Redmond ve Maxim’le sarı kart cezalısı Masuaku bugün forma giyemeyecek. Konyaspor’da ise tek eksik kart cezalısı Kosta Rikalı stoper Calvo. Beşiktaş, ligin ilk yarısında Konya’da oynanan mücadeleyi 2-1 kazanmıştı.

İşte muhtemel 11'ler:

Mert, Rosier, Welinton, Colley, Umut, Muleka, Salih, Atiba, Gedson, Cenk, Aboubakar

KARANFİLLER ATIBA’YA

SÖZCÜ'den edinilen bilgilere göre; Beşiktaş taraftarları, Atiba Hutchinson için organizasyon hazırladı. Beşiktaş'a 2013'te transfer olan ve 10 yılda üç Süper Lig, bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan 40 yaşındaki Kanadalı futbolcuya hazırlanan 500 buket kırmızı karanfil atılacak. Kırmızı karanfil, aşkı ve özlemi temsil ediyor.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık