Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Konyaspor maç sonucu: 2-0

Beşiktaş - Konyaspor maç sonucu: 2-0

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasının Konyaspor'u konuk etti. Heyecan dolu maç Tüpraş Stadyumu'nda oynandı. Kritik müsabakayı Beşiktaş 2-0'lık skorla kazandı.

Siyah-beyazlıların gollerini 49'da Semih Kılıçsoy ve 71'de Cenk Tosun kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş ligdeki puanını 43 yaptı. Konyaspor ise 25 puanda kaldı.

80. dakikada Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal, oyuna dahil oldu. Cenk Tosun ve Milot Rashica oyundan çıktı.

Cenk Tosun farkı ikiye çıkardı

71. dakikada ceza sahasında topu alan Muçi şutunu çekti, kaleci topu sektirdi, Cenk Tosun hatayı affetmedi ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Kaleci son anda uzandı

63. dakikada Beşiktaş'ta Al-Musrati, yay üzerinden sağ ayağının üstüyle plaseyi vurdu. Kaleci Slowik topu güçlükle kornere çeldi.

Semih Kılıçsoy perdeyi açtı

49. dakikada Beşiktaş'ın sağdan paslaşarak kullandığı kornerde Rashica, arka direğe doğru ortasını yaptı. Semih'in kafasının ucuyla dokunduğu top arka direk dibinde filelere gitti.

İkinci yarı başladı

Tüpraş Stadyumu'nda ikinci yarı başladı.

İlk yarı bitti

Müsabakanın ilk yarısı 0-0'lık skorla sona erdi.

Savunma topu uzaklaştırdı

44. dakikada Beşiktaş'ın rakip yarı alanın ortalarından kazandığı serbest vuruşta Gedson Fernandes, kale alanının soluna doğru  ortasına yaptı. Savunma topu uzaklaştırdı.

Top çizgi üzerinden çıktı

29. dakikada Konyaspor savunmasının uzaklaştıramadığı top bir anda Semih Kılıçsoy'un önünde kaldı. Semih topu kalecinin üzerinden aşırttı ancak Konyaspor savunması çizgi üzerinden topu uzaklaştırdı.

Semih sarı kart gördü

Karşılaşmanın 24. dakikasında Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy, Uğurcan'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

Top üstten dışarı gitti

14. dakikada Beşiktaş'ın soldan kullandığı kornerde yaya doğru açılan topa Rashica sağ ayağının içiyle vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

Savunma izin vermedi

Konyaspor'da Cicaldau, ceza sahası dışı sol çaprazdan sağ ayağıyla uzak köşeye vuruşunu yaptı,. Top son anda savunmadan döndü.

Semih gole yaklaştı

Karşılaşmanın 2. dakikasında Muçi'nin pasıyla sağdan ceza sahasına giren Semih Kılıçsoy, sağ ayağının üstüyle yakın köşeye sert vurdu. Kaleci Slowik meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Maç başladı!

Maç başladı!

"Kazanmak istiyoruz"

Müsabaka öncesi konuşan Fernando Santos, "Kazanmak istiyoruz. Beklentimiz iyi oyun ve maçı kazanmak. Çok iyi hazırlandık. Konyaspor kötü durumda olmasına rağmen çalışan ve rekabetçi bir takım ama gerekeni yapmak zorundayız. Bugün gerekeni yapacağız ve kazanacağız. İlk defa tüm takım birlikte gibiyiz ama sakat oyuncularımız da var. Rekabetçi bir takım oluşturmak için herkesin takımda olması önemli. Herkesten katkı bekliyorum. Bu yüzden takımın hemen hemen hepsinin bir arada olması bizim için önemli." dedi.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Beşiktaş: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Muçi, Rashica, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy.

Konyaspor: Slowik, Ahmet, Uğurcan, Damjanovic, Guilherme, Nzonzi, Soner, Cicaldau, Prip, Ethemi, Cikalleshi

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık