Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Konyaspor: 1-1

Beşiktaş - Konyaspor: 1-1

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Vodafone Park'ta Konyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, maçtan 1-1 berabere ayrıldı. Beşiktaş'a beraberliği getiren golü 90'+1'de Kenan Karaman kaydetti.

BEŞİKTAŞ – KONYASPOR MAÇI 11'LER

BEŞİKTAŞ: Emre, Serdar Saatçı, Necip, Montero, Kenan, Can, Emirhan, Umut, Ghezzal, N'koudou, Larin

KONYASPOR: Sehic, Barış, Adil, Uğurcan, Guilherme, Michalak, Hadziahmetovic, Soner, Amilton, Rahmanovic, Cikalleshi

MAÇTAN DAKİKALAR

1' Maça Beşiktaş başladı.

7' Konyaspor gole çok yaklaştı. Sol köşeden ceza sahası içerisine kullanılan top ceza sahası arka alanında boş pozisyondaki Uğurcan'ın önünde kaldı. Genç futbolcu şutunu attı ancak üstten auta çıktı.

10' Beşiktaş etkili geldi. Konyaspor savunmasının yaptığı pas hatası sonrasında topu önünde bulan Rachid Ghezzal 10 metre topu sürdükten sonra yaklaşık 30 metreden şutunu çekti, kaleci Sehic topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

24' Beşiktaş gole çok yaklaştı. Ghezzal rakibini geçtikten sonra pasını N'Koudou'ya verdi. Fransız futbolcu topu düzelttikten sonra şutunu atta top yan ağlarda kaldı.

GOL | 42' Konyaspor, deplasmanda Rahmanovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Sol kanattan Michalak topla birlikte sıfıra indi. Polonyalı futbolcu ceza sahasına ortasını gönderdi. Arka direkte boş pozisyonda olan Rahmanovic şutunu attı ve topu filelere gönderdi.

46' Konyaspor'da ilk oyuncu değişikliği. Cikalleshi’nin yerine Hassan oyuna girdi.

47' Konyaspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Sol kanatta Michalak rakibini geçtikten sonra kaleci Emre ile karşı karşıya kaldı. Polonyalı futbolcu şutunu attı genç kaleci topu çıkararak tehlikeyi önledi.

56' Rakip Konyaspor etkili bir atak gerçekleştirdi. Savunma arkasına atılan pasla hareketlenen ve kaleci ile karşı karşıya kalan Hadziahmetovic tam şutunu atacakken Montero kayarak araya girdi ve topu kornere gönderdi.

57' Konyaspor, direğe takıldı. Sol kanattan Giulherme ceza sahasına ortasını gönderdi. Maça ikinci yarıda dahil olan Ahmed Hassan yükselip kafa vuruşunu yaptı ancak top üst direkten geri geldi.

60' Beşiktaş'ta ilk oyuncu değişikliği. Larin çıktı, Güven oyunda.

60' Beşiktaş'ta ikinci oyuncu değişikliği. Nkoudou çıktı, Batshuayi oyunda.

60' Konyaspor'da ikinci oyuncu değişikliği. Barış’ın yerine Oğulcan oyuna girdi.

66' Beşiktaş gole çok yaklaştı. Ahmed Hassan topu orta alanda kaybetti. Batshuayi topu önünde buldu. Belçikalı futbolcu topu düzelttikten sonra şutunu attı, kaleci Sehic çeldi. Dönen topu Konyaspor savunması uzaklaştırdı.

68' Beşiktaş'ta üçüncü oyuncu değişikliği. Can çıktı, Atiba oyunda.

71' Konyaspor'da  üçüncü oyuncu değişikliği. Rahmanovic çıktı, Çekiçi oyuna girdi.

72' Konyaspor'da dördüncü oyuncu değişikliği. Amilton’un yerine Bytyqi oyuna girdi.

79' Beşiktaş'ta sarı kart gören oyuncu Ghezzal.

80' Beşiktaş'ta sarı kart gören oyuncu Montero.

82' Beşiktaş'ta dördüncü oyuncu değişikliği. Umut çıktı, Teixeira oyunda.

83' Beşiktaş gole çok yaklaştı. Sol kanattan Rachid Ghezzal'ın yerden attığı pasa Güven Yalçın gelişine şutunu gönderdi ancak savunmaya çarpan top direğin yanından kornere çıktı.

85' Konyaspor'da sarı kart gören oyuncu Hassan.

90' Beşiktaş direğe takıldı. Sol köşeden Ghezzal ortasını gönderdi. Ön direkte Batshuayi kafa vuruşunu yaptı ancak top direkten geri geldi.

Karşılaşmanın sonuna 6 dakika uzatma ilave edildi.

90'+1 |GOOOLL||GOOOOOOOOOOOLLL| |GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL| KENAN KARAMAN

Beşiktaş, Kenan Karaman'ın golüyle durumu 1-1'e getirdi. Sol köşeden Ghezzal'in gönderdiği ortaya ceza sahası içerisinde Kenan Karaman kafa vuruşunu yaptı ve takımına eşitliği getiren golü kaydetti.

Maç, 1-1 berabere bitti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık