Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş kazanmayı bildi

Beşiktaş kazanmayı bildi

Beşiktaş Başakşehir karşısında; Utku Yuvakuran, Necip Uysal, Welinton Souza, Serdar Saatçı, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Salih Uçan, Adem Ljajic, Gökhan Töre, Georges Nkoudou ve Güven Yalçın ilk on biriyle başladı. Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Kenan Karaman, Fabrice Nsakala, Bilal Ceylan ve Kartal Kayra Yılmaz, müsabakaya yedek başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarının başında; Utku, Rıdvan, Josef, Nkoudou, Salih, Ljajic ve Serdar oyundan çıkarken; Ersin, Nsakala, Atiba, Kenan, Mehmet, Kartal ve Oğuzhan oyuna dahil oldu. Beşiktaş 48. dakikada Güven’in kaydettiği golle M. Başakşehir karşısında öne geçti (1-0). Oyunun devamında girdiği gol pozisyonlarından faydalanamayan Siyah Beyazlılar, skor üstünlüğünü korumasını bilerek sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık