Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş kazanma serisi başlatmak istiyor

Beşiktaş kazanma serisi başlatmak istiyor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımın yanında yer almaya devam ediyor. Giresunspor karşılaşmasında alınan 4-0’lık mağlubiyet sonrasında teknik ekip ve oyuncularla daha fazla zaman geçirme kararı alan Başkan, dün Nevzat Demir Tesisleri’nde öğle saatlerinde gerçekleştirilen idmanı yönetimdeki kurmaylarıyla birlikte takip etti. Antrenman sonrasında oyuncularla bir toplantı yapan Başkan, kötü gidişatı bir an önce değiştirmeleri gerektiğini söyledi.

Başkan Çebi, “Geçen sezon şampiyon olacağız dediğimde herkes hafife almıştı. Bunu söylememin sebebi sizlere olan güvenimdi. Bu hafta itibarıyla bir galibiyet serisi bekliyorum. Ne bizim, ne sizlerin ne de bir başkasının bu camiayı ve taraftarı daha fazla üzme hakkı yok” diyerek yol haritasını belirledi. Futbolcuların da bu konuşma sonrasında Başkan Çebi’ye Kasımpaşa maçından itibaren kazanma serisi başlatacakları konusunda söz verdiği kaydedildi.

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık