Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Kayserispor karşı karşıya! Maç saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11

Beşiktaş - Kayserispor karşı karşıya! Maç saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11

Süper Lig'de yeni sezon heyecanı başladı. 1. hafta maçında Beşiktaş sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Josef de Souza, Atiba Hutchinson ve Welinton'un eksiliğinde Siyah-Beyazlı takım rakibini yenerek sezona iyi bir giriş yapmak istiyor. 

FANATİK'ten edinilen bilgilere göre; Beşiktaş sezonu taraftarı önünde Vodafone Park'ta Kayserispor maçıyla açıyor. Josef de Souza, Atiba Hutchinson ve Welinton'un eksiliğinde Valerien Ismael'in öğrencileri sezona galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor. Kayserispor Süper Lig'in tek transfer yapmayan takımı. Çağdaş Atan Beşiktaş deplasmanında sürpriz arayacak.

Beşiktaş - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park'ta oynanacak ve saat 21.45'de başlayacak mücade beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş - Kayserispor muhtemel 11'ler...

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Saiss, Emrecan, Masuaku, Ghezzal, Necip, Salih, Gedson, Muleka, Weghorst

Kayserispor: Bilal, Onur, Campanharo, Hosseni, Carole, Karimi, Attamah, Emrah, Bertolacci, Thiam, Gavranovic

Yeni transferler sahneye çıkıyor!

Geçen sezonu beklentilerin gerisinde tamamlayan ve 2022-2023’e şampiyonluk parolasıyla başlayan Siyah-Beyazlı ekipte, yeni transferler ilk kez resmi bir maçta Beşiktaş formasını giyme fırsatı bulacak. Siyah-Beyazlı ekibin bu sezon kadrosuna kattığı Romain Saiss, Wout Weghorst, Jackson Muleka, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku ve Emrecan Uzunhan, teknik direktör Valerien Ismael’in görev vermesi halinde Beşiktaş formasıyla ilk defa lig maçında görev yapacak.

Beşiktaş'ta 3 eksik var

Siyah-Beyazlı ekip yeni sezona 3 oyuncusundan yoksun başlayacak. Tedavileri devam eden Josef de Souza ile Atiba Hutchinson’ın yanı sıra uyluk ön adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edilen Welinton Souza, Kayserispor karşısında görev alamayacak.

Savunmada değişim başlıyor

Kara Kartal’da Welinton’un sakatlığı sonrası stoperdeki planlama da soru işaretine dönüştü. Teknik direktör Valerien Ismael’in Saiss’in yanında kimi oynatacağı merak edilirken, Ümraniye’den gelen bilgiler genç yetenek Emrecan Uzunhan’ın formaya yakın olduğu yönünde... Kayserispor maçı öncesi gerçekleştirilen maç idmanında 21 yaşındaki futbolcuya ideal kadroda yer verildi. Emrecan, Süper Lig’in ilk haftasında oynanacak karşılaşmada sahada olacak.

Rekabette 53. randevu

Beşiktaş ve Kayserispor, lig tarihinde bu gece 53. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 1973-1974 sezonundan bu yana yapılan 52 maçta Beşiktaş 31, Kayserispor 12 galibiyet aldı, 9 müsabaka da berabere sonuçlandı. Beşiktaş rakibine 89 gol atarken, kalesinde 53 gol gördü. Rakibini geçen sezon İstanbul’da 4-2 mağlup eden Siyah-Beyazlı takım, deplasmandaki karşılaşmayı da 3-2 kazanmıştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık