Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Kasımpaşa: 1-3

Beşiktaş - Kasımpaşa: 1-3

Beşiktaş ile Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında kozlarını paylaştı. Müsabaka Tüpraş Stadyumu'nda oynanırken zorlu maçta Arda Kardeşler düdük çaldı. Yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay üstlendi. Kartal, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

BEŞİNCİ SIRADA KALDI! 

Beşiktaş, Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu ve 1996'dan bu yana Süper Lig'de ilk kez bir sezonda üst üste 3 iç saha maçını kaybetti. Beşiktaş, aldığı bu mağlubiyetin ardından 29 puanda kaldı ve ligde beşinci sırada yer aldı. Mücadeleden 3 puanla ayrılan Kasımpaşa ise puanını 26'ya yükseltti ve 8. sıraya çıktı.

MAÇTAN ÖNE ÇIKANLAR

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı.

10' Ceza sahası dışı sağ çaprazından Fall'un indirdiği topa gelişine vuruşunu yapan Aytaç Kara'nın şutu kalenin üstünden dışarı gitti. Kasımpaşa adına tehlikeli bir pozisyondu. 

26' Beşiktaş'ın sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta Hadziahmetovic'in vuruşunda top direkt kaleye yöneldi ancak yandan auta çıktı. 

34' TEHLİKE! Soldan gelişen Kasımpaşa atağında ceza sahası dışına çıkan topa gelişine Gökhan Gül nefis bir vuruş yaptı, Mert Günok harika çıkardı ve topu kornere gönderdi. 

41' GOL! Kasımpaşa'da Da Costa, ceza sahası sol dışında topla buluştu. Topu sağına doğru çeken Costa, Mert Günok'uk sol üstünden topu ağlarla buluşturarak harika bir gol kaydetti. 

45+2' GOL! Rashica'nın soldan çalımlarla getirdiği topla ceza sahası altıpasında buluşan Semih Kılıçsoy, dar açıdan topu ağlarla buluşturdu ve Beşiktaş'ın beraberlik golünü attı. Şimdi skor 1-1. 

Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI! 

52' Beşiktaş'ta Hadziahmetovic'in sol taraftan yaptığı ortayı Kasımpaşalı futbolcular karşıladı. 

72' Siyah-Beyazlı ekibin yıldızı Rashica'nın soldan getirdiği topu Kasımpaşa savunması kornere attı. 

ART ARDA GOLLER!

81' GOL! Kasımpaşa'nın soldan geliştirdiği ortaya iyi yükselen Da Costa, hem takımının hem de kendisinin ikinci golünü attı ve Beşiktaş deplasmanında takımını 2-1 öne geçirdi. 

83' GOL! Da Costa bir kez daha sahneye çıktı ve Kasımpaşa 3 dakikada bulduğu iki golle Beşiktaş deplasmanında 3-1'lk üstünlüğü yakaladı. 

MAÇ BİTTİ! 

Kasımpaşa, deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti. 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık