Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş JK ve taraftarlar Cumhuriyeti coşkuyla kutladı!

Beşiktaş JK ve taraftarlar Cumhuriyeti coşkuyla kutladı!

Beşiktaş'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Siyah-beyazlı Kulübün web sitesinde, etkinlikler şu şekilde aktarıldı:

"Kulübümüz, Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü, elli bine yakın taraftarımızla vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşen etkinlikle kutladı.



Kutlamalara; İkinci Başkanımız Engin Baltacı, Sayman Üye, Mali İşler, Finans ve IT’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Murat Kılıç, Derneklerr ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Bayrak, Vodafone Park Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Seyit Ateş, amatör branşlarımızın sporcuları ile taraftarlarımız ve vatandaşlarımız katıldılar.



Taraftarlarımızla vatandaşlarımız, Vodafone Park’ın önünde başlayan kutlamalarda ellerindeki ay-yıldızlı bayrağımızla şanlı armamızı dalgalandırarak hep bir ağızdan marşlar söyledi ve saat 19.03’te sahne alan Motive grubunun söylediği şarkılara eşlik ettiler.



Marşlar ve şarkılarla kutlama alanını saran Cumhuriyet coşkusu, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’de ilk kez uygulanan hologram teknolojisiyle Nutuk’u okuduğu anlarda zirveye ulaştı.



Vodafone Park’ın önündeki etkinliğin sona ermesiyle Cumhuriyet korteji oluşturan taraftarlarımızla vatandaşlarımız, marşlar söyleyerek Dolmabahçe’deki ağaçlı yoldan Beşiktaş’taki Barbaros Meydanı’na yürüdüler.



Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Barbaros Meydanı’nda düzenlenen Grup Duman konseriyle sona erdi.



Başkanımız Ahmet Nur Çebi, kutlamalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı; Ata’mızın evinde, mabedimizde; bizzat Ata’mızın 10. Yıl Nutku’nu okumasıyla kutlamaktan büyük onur ve gurur duyduk. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, 20 yaşımızdan beri Cumhuriyetiz. Ata’mızın gösterdiği yoldan yürüyoruz ve sonsuza kadar yürüyeceğiz. 120 yıllık geçmişimizle ülkemizin en köklü spor kulübü olarak, Cumhuriyetimizin ruhunu, bizzat Ata’mızla beraber kutlamak istedik. Bu anlamlı görevi coşkuyla, on binlerce vatandaşımızın katılımıyla yerine getirmenin huzurunu yaşıyoruz. Ayrıca Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı olarak, şahsım ve Yönetim Kurulum adına; taraftarlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutluyorum.”



Beşiktaş JK olarak; Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımıza teveccüh gösterip katılan taraftarlarımızla vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun!"

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık