Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş JK başkan adayı Serdal Adalı'dan 5 önemli proje!

Beşiktaş JK başkan adayı Serdal Adalı'dan 5 önemli proje!

Beşiktaş’ta başkan adayı Serdal Adalı borçsuz bir kulüp için ayakları yere basan sağlam çalışmalar yaptıklarını belirterek 5 projenin tanıtımını yaptı. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş’ın borçlarını kapatacak bir gayrimenkul projesi yaptıklarını belirten Adalı “Seçilmem halinde 380 villalık ve yüzde 100 ekolojik bir kent inşa edeceğiz. Bu proje Beşiktaş’ın kurtuluş projesidir. Projenin yapılacağı alan yaklaşık yarım milyon metrekarelik atıl vaziyetteki ve ağaçsız eski bir maden arazisidir. Bu konuda devletimizden de onayı almış bulunuyorum.

HAK SAHİPLERİ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Arazinin büyük bir kısmı için hak sahipleri kendi paylarını peşin olarak satmak istiyor. Hepsiyle görüştük ön anlaşmayı yaptık. Bu büyüklükte bir araziyi alabilmek için oldukça önemli bir bütçe gerekiyor. Bu kısmın yatırım finansmanını bizzat ben ve yönetici arkadaşlarım sağlayacağız. Beşiktaşımız için gerekeni yapacağız. Kalan kısım için ise pay sahipleriyle satıştan gelir paylaşımı modeli ile ilerleyeceğiz. Bu yapıların satışından hedeflediğimiz yaklaşık 150- 200 milyon Euro ile Beşiktaşımız’ın banka ve kamu borçlarını kapatacağız.

AKATLAR VE FULYA DA YENİLENECEK

· Stadın kapasitesi artırılacak. Yeni açıkta ‘safe standing’ (emniyetli tribün) uygulamasıyla 9 bin 836 bilet daha satılacak ve misafir takım tribünü daraltılacak.

· Nevzat Demir Tesisleri’nin yanındaki 88 bin metrekarelik arazi de kulüp bünyesine katılacak ve buraya futbol akademisi kurulacak.

· Fulya’daki Şan Ökten Tesisleri’ni yenileyeceğiz ve futbol dışı branşlarımıza teslim edeceğiz.

· GAİN Medya ile yapılan işbirliği ile Akatlar Spor Kompleksi’ni yenileyeceğiz.”

SERDAL ADALI’NIN LiSTESi

Metin Keçeli
Hakan Daltaban
Uğur Fora
Orhan Özalp
Ufuk Akçiğit
Çağatay Abraş
Kaan Kasacı
Aykan Aydın
Yedek Üyeler
Atilla Bingöl
Melih Aydoğdu
Hazal Kalkavan Karahan
Mustafa Mollaoğlu
Mahir Kaplan

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık