Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş JK Atatürk'ü andı

Beşiktaş JK Atatürk'ü andı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, 10 Kasım 1938'de aramızdan ayrılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıldönümü için mesaj yayınladı. Siyah-beyazlıların sitesinde yer alan mesajda aşağıdaki ifadelere yer verildi:

"Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde; rahmetle saygıyla ve özlemle anıyoruz.

Milletimizden aldığı güçle Kurtuluş Savaşı’nı zaferle sonuçlandıran, Cumhuriyet’in ilanından sonra gerçekleştirdiği büyük atılımlarla başta milletimiz olmak üzere tüm dünyanın takdirine mazhar olan Atatürk’ün aziz hatırası önünde en içten saygılarımızla eğiliyoruz.

İlelebet payidar kalacak olan Türkiye Cumhuriyeti’ni bizlere armağan eden Atamız'a olan sevgimiz ve saygımız sonsuza dek sürecektir.

Beşiktaş Camiası olarak; Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği Cumhuriyet’e sahip çıkmaya, aydınlattığı yolda yürümeye büyük bir azimle devam edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar birlik ve beraberlik içinde yaşatacağımıza olan inancımızı yineliyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olmuş tüm kahramanlarımızı saygıyla ve rahmetle yad ediyoruz."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık