Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş-İstanbulspor maç sonucu: 4-0

Beşiktaş-İstanbulspor maç sonucu: 4-0

Kara Kartal, Teknik Direktör Şenol Güneş ile yeni bir sayfa açtı. 5-2'lik Ümraniyespor galibiyetiyle moral bulan Kara Kartal 2-1'lik Galatasaray mağlubiyeti yaşasa da camiaya gelecek adına umut verdi. Fanatik'ten edinilen bilgilere göre; gözünü zirveye diken ve Dünya Kupası arası sonrasında seri galibiyetler almayı hedefleyen Beşiktaş bu arayı kısa bir kamp dönemi olarak görüyor. Bu doğrultuda günde çift idmanla hazırlanan Siyah-Beyazlılar bugün de Süper Lig ekibi İstanbulspor'la hazırlık maçında karşı karşıya geldi. 

Cenk'ten önce gol, sonra asist

Şenol Güneş as kadroya yakın bir 11'le sahaya çıkarken ilk yarıyı Nathan Redmond'un tek golüyle Beşiktaş 1-0 önde kapattı. İkinci devreye ise Kara Kartal fırtına gibi başladı. 47'de penaltıdan Cenk Tosun ağları sarstı, 48'de Cenk asisti yaptı, Kerem Atakan Kesgin fileleri havalandırdı ve 51'de Muleka pası verdi, İngiliz yıldız Dele Alli maçın skorunu belirledi. Beşiktaş'ın son 3 golünü 4 dakikada bulması dikkat çekti.

Beşiktaş-İstanbulspor 11'leri:

Beşiktaş: Mert Günok, Tayfur, Welinton, Emrecan, Montero, Berkay, Kerem Atakan, Dele Alli, Redmond, Muleka, Cenk Tosun.

İstanbulspor: Jensen, Oğuzhan, Ologo, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Cajic, Melih, Emir Kaan, Vefa Temel, Rroca, İbrahim Yılmaz.

Beşiktaş JK'den edinilen bilgilere göre; maçta yaşananlar şu şekilde aktarıldı:

"Siyah-beyazlılarımız karşılaşmaya; Mert Günok, Tayfur Bingöl, Welinton Souza, Emrecan Uzunhan, Francisco Montero, Berkay Vardar, Nathan Redmond, Kerem Atakan Kesgin, Dele Alli, Jackson Muleka, Cenk Tosun ilk on biriyle başladı. Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Tayyip Talha Sanuç, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Oğuzhan Akgün, Semih Kılıçsoy, Aytuğ Batur Kömeç, Badra Cisse, Serkan Terzi, Gedson Fernandes, Necati Bilgiç maça yedek başladı. Müsabakanın ilk yarısını 1-0 önde geçen ekibimiz, sahadan 4-0 galip ayrıldı. Takımımızın gollerini; Nathan Redmond, Cenk Tosun (P), Kerem Atakan Kesgin ve Dele Alli kaydetti."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık