Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - İstanbulspor: 2-0

Beşiktaş - İstanbulspor: 2-0

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Beşiktaş ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 2-0 kazanarak ligde üst üste 2. galibiyetini elde etti.

Edinilen bilgilere göre; hafta arasında UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 2-0’dan 3-2 mağlup olan Beşiktaş, Şenol Güneş’in ayrılığı sonrası çıktığı ilk maçtan galip ayrıldı. Burak Yılmaz’ın yönetiminde sahaya çıkan siyah-beyazlılar maça Aboubakar’ın 6. dakikada attığı golle başladı.

Beşiktaş’ın 61. dakikada penaltısı, 78. dakikada ise golü iptal edildi.

Siyah-beyazlılar 87’de Cenk Tosun ile penaltı kazandı. Tribünler topun başına Cenk geçmesine rağmen Ghezzal tezahüratı yaptı ve topun başına Cezayirli oyuncu geçti. Ghezzal 90. dakikada top ve kaleciyi farklı köşelere gönderip siyah-beyazlıları rahatlattı: 2-0.

Bu sonucun ardından üst üste 2. galibiyetini alan Beşiktaş 16 puanla 4. sıraya yükseldi. Galibiyetsiz İstanbulspor da 2 puanla 19. sırada kaldı.

Milli aranın ardından Beşiktaş, 21 Ekim’de Galatasaray ile deplasmanda derbi maçına çıkacak. İstanbulspor da 22 Ekim’de Ankaragücü’nü ağırlayacak.

GOLLER NASIL OLDU?

6. dakikada Beşiktaş öne geçti. Salih Uçan’ın pasıyla kontrol ettiği topu şık bir şekilde önüne alan Aboubakar, ceza sahası içi sağ çaprazdan dönerek yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0

87. dakikada siyah-beyazlı takım penaltı kazandı. Ceza sahası içinde Muammer Sarıkaya ile girdiği ikili mücadelede Cenk Tosun’un yerde kalması üzerine hakem Tugay Kaan Numanoğlu penaltı kararı verdi. 90. dakikada topun başına geçen Ghezzal, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-0

ABOUBAKAR GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Siyah-beyazlıların golcü oyuncusu Aboubakar son haftalardaki yükselen performansını İstanbulspor karşısında da sürdürdü.

Ligde ilk 4 haftayı boş geçen Kamerunlu oyuncu son 4 maçta her rakibinin filelerini sarstı.

İstanbulspor maçının 6. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Aboubakar; Kayserispor, Adana Demirspor ve Konyaspor’un ardından İstanbulspor maçında da gol atarak son 4 haftayı boş geçmezken, Lugano mücadelesinde de takımının 2 golünü kaydetmişti.

Aboubakar bu sezon oynanan 16 resmi mücadelede toplam 11 gol atmayı başardı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık