Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den açıklamalar!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'den açıklamalar!

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, kulüpte yaşananlarla ilgili bilgiler vererek, geçmiş dönemlerden kalan ödemeleri yapmaya devam ettiklerini ifade etti. SÖZCÜ'ye konuşan Hüseyin Yücel, “Emrecan Uzunhan’ın 28 milyon TL tutan transfer ücretini İstanbulspor’a ödedik. Omar Colley için Sampdoria’ya 20 milyon, Muleka için S.Liege’e 27 milyon bonservis ödedik. Toplam 75 milyon lira 7 Şubat tarihi itibarıyla kasamızdan çıktı” dedi.

YARINA DEK MESAİ

Devre arası transferiyle ilgili de konuşan Yücel, “Hocamızın bize ilettiği iki oyuncuyla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu oyuncuları yaz döneminde de Beşiktaş’a getirebiliriz. Cuma akşamına (yarına) kadar çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Fernando Santos’un adı geçen pek çok isme sıcak bakmadığını belirten Beşiktaş’ın 2 numarası, “Aynen iletiyorum ‘Benim çocuklarım onlardan daha değerli’ diyor. Bu bizi cesaretlendiriyor” diye konuştu.

MENAJERLERE BORÇ 10 MILYON EURO

“Ocak ayı transferi tüm kulüpler için zordur. Bunun yanında son üç senede menajerlere ödenmeyen toplam borcun 10 milyon Euro’ya gelmiş olması, bunun da menajerler aracılığıyla gelmesi muhtemel oyunculara yansıtılıyor olması işleri zorlaştırıyor. Özellikle bu dar zamanda. Her şeye rağmen hedefimiz olan Avrupa kupalarına katılacağız ve önümüzdeki senenin şampiyonluğa oynayacak Beşiktaş’ı için pazartesi gününden itibaren hocamız ve genel koordinatörümüzün istekleri doğrultusunda çalışmaya başlıyoruz."

"SEMİH'İ İSTİYORLAR"

"Semih Kılıçsoy ile ilgili dört büyük ligden teklifler geliyor. Teklifleri değerlendirmeye almıyoruz. Semih ve genç oyuncularımızla uzun süre birlikte olmanın planlarını yapıyoruz."

"ALACAKLARI YOK"

“Geldiğimizden bu yana hiçbir oyuncu ve personelimize borcumuz yoktur. Ama ‘oyunculara para ödenmiyor’ dedikoduları var maalesef. Bu kesinlikle doğru değil."

"35'LİKLER GELMEYECEK"

“Kimse bize sosyal medya baskılarıyla 35 yaşında, son durağı Beşiktaş olacak oyuncuları transfer ettiremeyecek. Tüm baskıya göğüs gereriz. Ama Beşiktaş’ı yeniden maceraya sokmayız."

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık