Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

04 Mayıs 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş hayata döndü!

Beşiktaş hayata döndü!

Fernando Santos'un ayrılığının ardından Serdar Topraktepe yönetiminde MKE Ankaragücü karşısında çıkan Beşiktaş, sahadan 2-0 galip ayrılarak 5 maçlık galibiyet özlemini bitirdi. Edinilen bilgilere göre; Tüpraş Park'ta oynanan mücadelede siyah beyazlıların galibiyet gollerini 18. dakikada Ernest Muçi ve 67. dakikada Jackson Muleka kaydetti.

MKE Ankaragücü'nde Kazımcan Karataş'ın ters vuruşunda ve Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın frikik atışında top direkten döndü. 

Bu sonuçla puanını 51 yapan Beşiktaş, Trabzonspor'un 1 puan  gerisinde dördüncü sırada yer aldı.

MKE Ankaragücü ise 37 puanla 13. sırada kaldı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. MKE Ankaragücü ise Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR 

10. dakikada Muçi’nin pasında Milot Rashica’nın ceza sahasına girdikten sonra sol çaprazdan yaptığı vuruşta top uzak kale direğinin dibinden auta gitti.
13. dakikada Rashica’nın sol taraftan ortasında Ankaragücü savunmasında Kazımcan’ın ters kafa vuruşunda meşin yuvarlak kale direğine çarparak kornere gitti.
18. dakikada Rashica’nın pasında topla buluşan Gedson, bekletmeden pasını Muçi’ye verdi. Bu oyuncunun ceza yayı içerisinden vuruşunda top kaleci Bahadır’ın solundan filelerle buluştu. 1-0
22. dakikada Gedson’un ceza yayı gerisinden sert vuruşunda kaleci Bahadır sol köşeye gelen topu kornere çeldi.
39. dakikada Morutan’ın sağ taraftan ceza sahasına girdikten sonra yaptığı ortada kaleye yönelen top önce üst direğe çarptı ardından kaleci Ersin meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. Pozisyonu devamında kale önünde Efkan’ın kafa vuruşunu Svensson uzaklaştırdı.

52. dakikada Sowe’un pasında topla buluşan Kitsiou’nun sağ çaprazda altı pas üzerinden sert vuruşu üstten auta gitti.
57. dakikada Ghezzal’ın ceza yayının hemen gerisinden sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üst kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü.
67. dakikada sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde iyi yükselen Muleka’nın kafa vuruşunda top direğe çarparak ağlara gitti. 2-0

BEŞİKTAŞ'TA SAKATLIK

Beşiktaş'ta sakatlanan Emrecan Terzi'nin yerine Tayyip Talha Sanuç oyuna dahil oldu.

MUÇI'DEN 200. GOL

Beşiktaş'ın Süper Lig tarihinde Ankaragücü filelerine gönderdiği 200'üncü golü Ernest Muçi kaydetti.

"UMUT GÜZEL BİR HABER ALDI"

Serdar Topraktepe: "Güzel bir haber aldık. Umut kamp kadrosundaydı, öğlen iki gibi güzel bir haber geldi, bebeği olacak. Eşinin yanında olacak. 'Doğumdan sonra ben geleceğim oynayacağım' dedi. Ama süreç biraz uzadı. O yüzden biz Umut'un orada kalmasını doğru bulduk. Emrecan geldi, ufak tefek ağrıları vardı ama 'Ben oynarım' dedi, fedakarlık gösterdi. Colley, kafasına darbe aldı o yüzden riske etmiyoruz. Diğer stoperlerimiz, sakatlıklar da vardı. En doğru kadro neyse onu çıkartmaya çalışıyoruz. Bu şekilde bir 11 yaptık."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık