Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin oranları değişti! Favori takım hangisi?

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin oranları değişti! Favori takım hangisi?

Beşiktaş ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında dev derbide karşı karşıya gelecek. Kritik randevu 3 Mart Pazar günü saat 19.00'da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş ile Galatasaray'ın 3 Mart Pazar günü Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaşacağı derbi maçında ise Halil Umut Meler düdük çalacak.

Her iki takım da zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray, Süper Lig'de 27 hafta sonunda 72 puanla zirvede yer alıyor. Bu sezon istediği sonuçları alamayan Beşiktaş ise Trendyol Süper Lig'de 46 puanla 4. sırada bulunuyor. İki takımın hafta sonu kozlarını paylaşacağı dev müsabaka öncesi ise flaş bir gelişme yaşandı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak derbi öncesi Galatasaray'ın galibiyetine 1.64 oran verilmişti. İlk açıklanan rakamlara göre ise Beşiktaş'ın galibiyetine 3.39 oran verildiği ifade edilmişti. Derbinin berabere bitmesinin oranı ise 3.49 olarak belirlenmişti.  

Öte yandan 2.5 Üst'ün oranı 1.39, 2.5 Alt'ın oranı ise 2.13 olarak duyurulmuştu. Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisinin oranlarında değişikliğe gidildi. İşte yeni oranlar...

BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ: 3.31

BERABERLİK: 3.56

GALATASARAY GALİBİYETİ: 1.85

2.5 ALT ORANI: 2.26

2.5 ÜST ORANI: 1.47

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık