Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Galatasaray derbisine scout akını!

Beşiktaş - Galatasaray derbisine scout akını!

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan ve Sarı-kırmızılı takımın 1-0 kazandığı derbi, Avrupa'nın dev kulüplerinin yakın takibindeydi. Edinilen bilgilere göre; birçok Avrupa devinin scout ekipleri, derbiyi Tüpraş Stadyumu'ndan izledi. Derbide yakından takip edilen isim ise Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy oldu. Bu sezon yıldızı parlayan 18 yaşındaki futbolcu, çıktığı 25 maçta 10 gol atıp 2 asist yapınca Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti.

MANCHESTER CITY, ARSENAL, JUVENTUS...

Geleceği çok parlak olan ve dev kulüplerin radarına giren Semih için derbiye gözlemci yağdı. Fanatik'te yer alan habere göre Semih’i, İngiltere Premier Lig’den Manchester City ve Arsenal, İspanya’dan Atletico Madrid, Almanya’dan Borussia Dortmund ve Leipzig, İtalya’dan ise son olarak Juventus ile birlikte Napoli gözlemcileri takip etti. Semih Kılıçsoy’u izleyen scoutlar, raporlarını kulüplerine sunacaklar ve sezon sonuna kadar görevlerine devam edecekler.

İLK TEKLİF DORTMUND'DAN!

Haberde Semih Kılıçsoy için somut ilk adımı Borussia Dortmund'un atacağı belirtildi. Alman devinin yakın zamanda 18 yaşındaki yıldız için Siyah-beyazlı kulüple iletişime geçeceği kaydedildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık