Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Galatasaray derbisine geri sayım başladı!

Beşiktaş - Galatasaray derbisine geri sayım başladı!

Beşiktaş Galatasaray derbisi bu hafta gerçekleşecek. Siyah beyazlıların evindeki karşılaşma Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynancak. Derbi maçı tarihi, saati, muhtemel 11'leri ve hakemi en çok araştırılanlar arasında. Şimdiden heyecan dorukta. Tribünler ve ekran başında yerler alınıyor. İşte 'Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?' sorularının yanıtları...

Edinilen bilgilere göre; Süper Lig 28. haftada Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 3 Mart Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Maçın canlı yayın kanalı diğer Süper Lig maçlarında olduğu gibi beIN Sports 1 olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, 3 Mart Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisini hakem Halil Umut Meler yönetecek.

ICARDI DERBİDE VAR MI, KAÇ MAÇ CEZALI?

PFDK, Mauro Icardi'ye 1 maç ceza verildiğini açıkladı. Konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI'nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

BEŞİKTAŞ'TA İKİ İSİM CEZALI

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov, İstanbulspor maçında sarı kart görerek Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık