Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi teknik adamlardan taktik hazırlığı

Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi teknik adamlardan taktik hazırlığı

Beşiktaş ve Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Dolmabahçe'de karşı karşıya gelecek. Edinilen bilgilere göre; liderliği bırakmak istemeyen Galatasaray, Beşiktaş karşısında 3 puanı alıp hatasız yoluna devam etmek istiyor. Kötü bir sezon geçiren Beşiktaş ise bu maçla moral bulup çıkış yapmanın peşinde.

İki takımın hocası da taktiklerini hazırladı ve ekibiyle derbiye yoğunlaştı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, futbolcularıyla dün bir toplantı yaparak, Galatasaray derbisinde nasıl bir futbol istediğini anlattı.

"İnanç, sabır ve disiplin"

Rakiplerinin önceki gün Türkiye Kupası'nda Karagümrük'e 2-0 mağlup olmasının kendilerini yanıltmaması gerektiğini ifade eden Portekizli çalıştırıcı, ''Galatasaray'ın formda olduğu zaman neler yapabileceğini daha önce gördük. Önde pres yapan, kaptırdığı topları çok kısa sürede kazanan ve hızlı oynayan bir takım. Bu maçın anahtar kelimeleri inanç, sabır ve disiplin. Böyle bir rakip karşısında öncelikle disiplinli oynamak zorundayız. Skor ne olursa olsun oyun anlayışımızdan vazgeçmeden inançla ve sabırla mücadele etmeliyiz'' diye konuştu.

Daha önceki açıklamalarında dile getirdiği gibi Galatasaray'a özel tedbir almayacağını yineleyen Santos, ''Oyunu kendi sahamızda kabullenip hata yapmalarını beklemeyeceğiz. Biz büyük takımız ve kendi oyunumuzu oynayacağız'' dedi.

"Son başarısızlığımızı telafi edelim"

Takımıyla yaptığı kısa toplantıda, üst üste yaşadığı hayal kırıklığını anlatan 50 yaşındaki çalıştırıcı, takımının baskılı oyunundan asla vazgeçmeyecek.

Oyuncuları morallendiren Buruk, "Çok yoğun bir fikstürden geçtik ve geçmeye devam ediyoruz. Bu süreçte tüm arkadaşlarımıza forma vermeye çalıştım. Özellikle de daha az süre alanların kupada kendilerini göstermelerini istemiştim. Size verilen şansları daha iyi kullanmanızı beklerdim. Ama hâlâ önümüzde bir fırsat var. Kazanılacak bir Süper Kupa ile lig şampiyonluğu var. Bu açıdan Beşiktaş deplasmanı bizim için çok önemli. Rakibimiz de kazanarak gidiyor. Hep beraber Beşiktaş deplasmanında son başarısızlığımızı telafi edelim ve liderlikteki yerimizi koruyalım." dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık