Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Dinamo Kiev karşı karşıya!

Beşiktaş - Dinamo Kiev karşı karşıya!

Avrupa’da yoluna devam etmek isteyen siyah beyazlılar evinde Dinamo Kiev’i ağırlıyor. Edinilen bilgielre göre; Beşiktaş Dinamo Kiev ile oynadığı ilk karşılaşmayı uzatmalarda attığı gollerle 3-2 kazanmıştı. Siyah-beyazlı ekip bu sezon Avrupa'da oynadığı 5 karşılaşmanın tamamında galip gelen taraf oldu. Henüz yenilgisi olmayan Beşiktaş zaferlerine bir yenisini daha eklemek istiyor. Heyecana ortak olmak isteyen futbol tutkunları ise karşılaşmanın hangi kanalda olacağını merak ediyor. Beşiktaş’ın Dinamo Kiev karşısında sahaya çıkacağı muhtemel kadro belli oldu. Daniel Amartey’in sakatlığı sebebiyle bu bölgede Necip Uysal’ın forma giymesi bekleniyor. Peki Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte, detaylar…

Beşiktaş Dinamo Kiev Maçı Ne Zaman?

Beşiktaş Dinamo Kiev rövanş mücadelesi 31 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak. Perşembe günü saat 21.00’da başlayacak mücadele TRT Spor'dan canlı izlenebilecek.

Siyah-beyazlı ekip bu sezon Avrupa'da oynadığı 5 maçı da kazandı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 2. ön eleme turunda Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla eleyen Beşiktaş, bir sonraki aşamada Azerbaycan temsilcisi Neftçi'yi 3-1 ve 2-1'lik skorlarla saf dışı bıraktı.

Siyah-beyazlı ekip, Dinamo Kiev'i de ilk maçta uzatma dakikalarında bulduğu golle 3-2 yendi.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş’ın yeni transferi Rashica’nın rövanş karşılaşmasında ilk 11’de forma giymesi bekleniyor. Özellikle Daniel Amertey’in sakatlığı sonrasında stoper bölgesinde Şenol Güneş’in Necip Uysal’ı değerlendirmesi ön görülüyor. Beşiktaş’ın merkez orta sahasında ki Salih-Amir ikilisi bozulmazken önlerinde ise Gedson Fernandes oynayacak. Beşiktaş’ın gol yollarında en etkili ismi Aboubakar ise forvette olacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık