Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Club Brugge maç sonucu: 0-5

Beşiktaş - Club Brugge maç sonucu: 0-5

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu beşinci hafta maçında temsilcimiz Beşiktaş, evinde Belçika ekibi Club Brugge'e 5-0 mağlup oldu. Gruptan çıkma şansını önceki maçta yitiren Siyah-beyazlılar, taraftarı önünde ağır bir mağlubiyet aldı. Edinilen bilgilere göre; UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu beşinci hafta maçında Beşiktaş ile Club Brugge karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçı Belçika ekibi 5-0 kazandı.

Club Brugge'ün gollerini 4. dakikada Nielsen, 14 ve 46. dakikada Thiago, 51. dakikada Onyedika ve 69. dakikada Skov Olsen kaydetti.

Gruptan çıkma şansını önceki maçta yitiren Beşiktaş, bu maçın ardından 1 puanda kaldı. Puanını 13'e yükselten Club Brugge ise liderliğini sürdürdü.

Grubun diğer maçında Bodo/Glimt evinde Lugano'yu 5-2 ile geçti ve puanını 10 yaptı. Grubun son haftasında Club Brugge ile Bodo/Glimt liderlik maçına çıkacak. Beşiktaş ise Lugano ile deplasmanda karşılaşacak.

AVRUPA KUPALARINDA EVİNDE EN AĞIR MAĞLUBİYET

Club Brugge'e 5-0 kaybeden Beşiktaş, Avrupa kupaları tarihinde evinde aldığı en ağır yenilgiyi tekrar yaşadı. Siyah-beyazlı takım, 1987 yılında evinde Dinamo Kiev'e 5-0 kaybetmişti.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

4. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Nielsen’in sert şutunda meşin yuvarlak filelere gitti. 0-1
14. dakikada sağ kanattan Vetlesen’in yerden içeri çevirdiği topa ön direkte Thiago’nun dokunuşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-2

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

46. dakikada Onur Bulut’un hatalı pasında Balanta araya girerek topun sahibi oldu ve pasını Thiago’ya katardı. Ceza sahası içinden Thiago’nun yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-3
51. dakikada sol taraftan Skoras’ın yerden içeriye çevirdiği topa penaltı noktası yakınlarında Onyedika’nın yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-4
69. dakikada savunmadan atılan uzun pasla Skoras, Beşiktaş yarı sahasının ortalarında topa sahip oldu. Topla ceza sahasına giren Skoras’ın kale önüne aktardığı pasta Skov Olsen meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-5

BEŞİKTAŞ 0-5 CLUB BRUGGE

GOL: 4' Nielsen, 14' Thiago, 46' Thiago, 51' Onyedika, 69' Olsen

İlk yarı sonucu: 0-2

İLK 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Tayfur, Onur, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege, Salih, Oxlade-Chamberlain, Cenk, Rebic, Aboubakar

Club Brugge: Mignolet, Odol, Mechele, Spileers, Olsen, Onyedika, Vetlesen, Nielsen, De Cruyper, Thiago, Zinckernagel

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık