Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş çeyrek finalde!

Beşiktaş çeyrek finalde!

Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor ile karşıya karşıya gelen Beşiktaş, efsanesi Sergen Yalçın'ın takımına karşı 2-1 kazanarak çeyrek finale çıktı. Edinilen bilgielre göre; ligde zirvenin uzağında kalan ve sezonun hedefi olarak Türkiye Kupası'na yoğunlaşan siyah beyazlılar ilk yarısında 1-0 geriye düştüğü maçı ikinci yarıda çevirdi.

Muleka'nın sahne aldığı ikinci yarıda üstünlüğü yakalayıp maçı çeviren Beşiktaş kupada çeyrek finale çıktı.

İLK YARIYI GERİDE KAPATTI

30. dakikada Bitexen Antalyaspor, Zymer Bytyqi ile öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Güray Vural ortasını uzak direğe doğru gönderdi. Yerden seken topa altıpas sağ çağrazında Zymer Bytyqi hareketlendi. Tecrübeli oyuncu vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sol köşeden filelerle buluşturdu.

İlk yarı Antalyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

MULEKA DENGEYİ GETİRDİ

İkinci yarıda beraberlik için baskısını arttıran Beşiktaş, 71'de Jackson Muleka ile beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Milot Rashica ortasını ön direğe doğru gönderdi. Topa hareketlenen Jackson Muleka kafa vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.

GECENİN YILDIZI OLDU

88'de bir kez daha sahneye çıkan Muleka, Cenk Tosun'un ceza sahası arkasına attığı topu muhteşem kontrol etti ve kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi.

Attığı 2 golle Beşiktaş'ı çeyrek finale çıkartan Muleka gecenin yıldızı oldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık