Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Buluşmalarında geçen haftanın spor gündemi!...

Beşiktaş Buluşmalarında geçen haftanın spor gündemi!...

Geçtiğimiz hafta ardı ardına Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşandı. Siyah-beyazlı kulübün Twitter'daki paylaşımlarını derleyerek haftanın özetini yazdık.

Avusturya kampı tamamlandı!

Beşiktaş - Mainz 05 hazırlık maçı sonucu: 1-0

Cenk Tosun mükemmel bir golle geri döndü. (24’)
İlk 11: Ersin, Necip, Welinton, Monteron, Rosier, Salih, Gedson, Umut, E. Delibaş, N'Koudou, Cenk

Valérien Ismaël'den açıklamalar!

Beşiktaş Teknik Direktörü Valérien Ismaël, Avusturya kampında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Valerien, "Her şey şu anda iyi gidiyor. Doğru yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Hava şartları da çok iyi. Ufak tefek detaylar da oluyor. Bunlar her kampta olur. Bunların olmaması beklenemez. Buraya kalabalık geldik, gençlerimizi görmek istedik. Gençlerimizden de faydalandık, onları da oynattık. Milli takımdan geç dönen oyuncularımız oldu. Yeni transferler de aramıza katıldıktan sonra hafta hafta, gün gün daha iyiye gittiğimizi söyleyebilirim. Şu an toplam kamp süremizin yarısına geldik. Burada 3 maç oynayacağız, bugünkü maç ile beraber. Şu anda yapmamız gereken maçları oynayıp saha içinde birbirimizin arasındaki ilişkiyi iyileştirmek." dedi.

Beşiktaş'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Beşiktaş'tan kamp paylaşımları:

Beşiktaş'tan Serdar Saatçı açıklaması!

"Futbol A Takımımızın Avusturya kampı kapsamında, 12.07.2022 tarihinde hazırlık maçı oynanırken ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışlar nedeniyle, Sportif Direktörümüz ve Teknik Heyetimizin almış olduğu karar ile kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı, hakkında bugün bazı basın yayın organlarında çıkan ve Serdar Saatçı’nın ifade ettiği iddia edilen “Maçtan önce 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Hasta olduğum için iyi oynayamadım” ifadelerinin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Uzman sağlık ekibimizin görev yaptığı takımımızda sağlık problemi olan bir oyuncunun buna rağmen hazırlık maçında oynatılabileceğini düşünmek de mümkün değildir.

Camiamızın ve futbol kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla yeni sezonda da takımımızla ve kulübümüzle ilgili asılsız iddia içeren, kötü niyetli yalan haberler, kulübümüz tarafından anında reaksiyon gösterilerek yalanlanmaya devam edilecektir.

Camiamızın ve kamuoyunun bu tip asılsız haberlere itibar etmemesini, doğru ve sağlıklı iletişim için rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."

Beşiktaş Taraftarına Teşekkür!

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "2022-23 sezonu için satışa çıkan kombine biletlerimize yoğun ilgi göstererek 2 saat içinde tükenme noktasına getiren taraftarlarımıza teşekkür ediyor, kombine bilet almak isteyen taraftarlarımızı tükenmeden kombine bilet almaya ve yeni sezonda tüm güçleriyle futbol takımımızın yanında olmaya davet ediyoruz."

Vodafone Park 2022-23 sezonuna hazır! Beşiktaş'tan taraftara davet!

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada aşağıdaki ifadeler kullanıldı:

"Hasret bitiyor, Beşiktaşımız büyük taraftarımızla buluşuyor!

Futbol A Takımımızın müsabakalarını oynadığı Vodafone Park’ta saha zeminini yenileme çalışmaları tamamlandı. 16 Temmuz Cumartesi günü bitirilmesi planlanan PP Hibrit çakma işlemleri 24 saat kesintisiz çalışılarak iş programına göre 4 gün önce bitirilmiştir.

Beşiktaşımızın büyük taraftarlarını tribündeki yerlerini almaya davet ediyoruz. "

Serdar Saatçı kadro dışı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları ikinci etabı için Avusturya’da devam eden kamp programımız kapsamında, Viktoria Plzen ile bugün oynadığımız hazırlık maçında, oyun içinde ve oyundan alındıktan sonra göstermiş olduğu tavır ve davranışları nedeniyle Serdar Saatçı kadro dışı bırakılmıştır.

Serdar Saatçı yarından (13 Temmuz) itibaren Ümraniye Nevzat Demir Tesislerimizde takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam edecektir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş 0-0 Viktoria Plzen

İlk 11: Ersin, Necip, Welinton, Montero, Rosier, Salih, Gedson, Umut, E. Delibaş, Cenk, Boyd

Weghorst paylaşımı ve açıklamaları!

"Çok gol atmam gerektiğini biliyorum. Sürekli ceza sahası içinde olacağım ve goller atacağım. Takıma gollerle katkı vereceğimi biliyorum. Amacım bu."

“Beşiktaş için ne gerekiyorsa, ne kadar gücüm varsa göstereceğim.”

Beşiktaş'tan Srebrenitsa Katliamı paylaşımı!

"İnsanlık tarihine kara bir leke olarak geçti. Unutmayacağız. #Srebrenica"

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık