Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş - Bodo/Glimt maç sonucu: 1-2

Beşiktaş - Bodo/Glimt maç sonucu: 1-2

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'ndaki dördüncü maçında Beşiktaş, sahasında Bodo/Glimt'i ağırladı. Siyah-Beyazlılar, 2 farktan geri dönmeye çalışsa da mücadele konuk ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi. Edinilen bilgilere göre; Bodo/Glimt'in golleri 38. ve 49. dakikalarda Faris Pemi Moumbagna'dan gelirken Beşiktaş'ın tek golünü 64. dakikada Tayfur Bingöl kaydetti. Siyah-Beyazlılar'da Necip Uysal, 90+3. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Grupta henüz galibiyet alamayan Beşiktaş, bu sonuçla 4 maç sonunda 1 puanla grubun son sırasında yer alırken Bodo/Glimt ise 4 maç sonunda 7 puana ulaştı.

MAÇTAN DAKİKALAR

2. dakikada Bodo/Glimt'in sağ kanattan geliştirdiği atakta yerden çevrilen topu ilk anda ıskalayan Amahl Pellegrino'nun sonrasında havalanan topa yaptığı spektaküler vuruş auta gitti.

4. dakikada kaleyi karşıdan gören pozisyonda Jackson Muleka'nın çok uzak mesafeden yaptığı sert vuruş auta gitti.

5. dakikada savunma arkasına atılan topla sağ kanatta buluşan Milot Rashica'nın içeri çevirdiği top, Cenk Tosun'a gelmeden son anda savunmanın müdahalesi ile uzaklaştırıldı.

7. dakikada rakip ceza alanı içerisinde ön alan baskısıyla topu kazanan Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un Jackson Muleka'ya pasında son anda savunma araya girerek topu kornere yolladı.

13. dakikada topla sol kanattan içeri doğru kat eden Albert Gronbaek'in boş durumda çektiği şut, auta gitti.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | 27. dakikada Beşiktaş'ta sakatlık geçiren Eric Bailly'nin yerine Daniel Amartey oyuna dahil oldu. 

35. dakikada Beşiktaş'ta sağ kanatta topla buluşan Milot Rashica'nın ceza alanı içerisine yerden ortasına Cenk Tosun yetişemezken son anda kalecinin teması ile top kornere gitti.

GOL | 38. dakikada Sondre Sorli'nin sağ kanattan sol ayağıyla yaptığı ortaya Daniel Amartey'in arkasından kurtularak hareketlenen Faris Pemi Moumbagna vuruşunu yaptı ve takımını öne geçirdi: 0-1.

45. dakikada Beşiktaş'ın sol kanattan gerçekleştirdiği atakta yapılan ortaya Cenk Tosun'un kafa vuruşunu son anda Nikita Haykin kurtardı ve top kornere gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Bodo/Glimt'in Beşiktaş karşısındaki 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 

GOL | 49. dakikada Amahl Pellegrino'nun savunma arkasına hareketlenen pasına hareketlenen Faris Pemi Moumbagna, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 0-2.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | 53. dakikada Milot Rashica ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un yerine Ante Rebic ve Tayfur Bingöl oyuna dahil oldular. 

GOL | 64. dakikada oyuna sonradan giren isimlerden Ante Rebic'in baskı ile kaptığı topu alan Tayfur Bingöl, ceza sahasına girerek sol çaprazdan şık bir vuruş yaparak farkı 1'e indirdi: 1-2.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ | 74. dakikada Beşiktaş'ta Gedson Fernandes oyundan çıkarken yerine Salih Uçan oyuna dahil oldu.

87. dakikada Alex Oxlade-Chamberlain'in ortasına Jackson Muleka'nın uygun pozisyonda yaptığı kafa vuruşu kaleci Nikita Haykin'in üzerine gitti.

KIRMIZI KART | 90+3. dakikada Beşiktaş'ta Necip Uysal, Nino Zugelj'e yaptığı faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve Bodo/Glimt, Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık