Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan tartışma yaratacak iddialar!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan tartışma yaratacak iddialar!

Beşiktaş’ın dün yapılan divan kurulu toplantısında, 31 Ağustos 2023 itibariyle kulübün borcunun 8 milyar 282 milyon 243 bin liraya ulaştığı açıklandı. Edinilen bilgilere göre; Eylül ayında yapılan bir önceki toplantıda 6 milyar 696 milyon 974 bin lira olarak açıklanan borcun 3 ayda yaklaşık 1.5 milyar lira arttığı ortaya çıkarken, kulüp başkanı Hasan Arat bu konuda çarpıcı ifadeler kullandı. Borcun 3 ayda yüzde 24 arttığını söyleyen Arat, “Önümüzde acı bir reçete var. Beşiktaş Kulübü’nü yeniden yapılandıracağız” diye konuştu.

Eski başkan Ahmet Nur Çebi döneminde Tüpraş ile yapılan stadyum isim sponsorluğu anlaşması hakkında bilgi veren Arat, “25 Eylül’de Tüpraş’tan 3 yıllık para alındı, 6 Ekim’de genel kurul kararı alındı, 30 Kasım’da kongreden 1 gün önce tüm para harcandı. Yöneticilerin 130 milyon TL’si ödendi. Kulübe ne kaldı? Araştırıyoruz şu anda” dedi.

ÜYE YAPILAN 15 BiN KiŞiYi TEK TEK iNCELEYECEĞiZ

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Ahmet Nur Çebi döneminde kulübe üye yapılanları incelemeye alacaklarını söyledi. Arat, “15 bin kişiyi üye yaptık dediler. Durum vahim. Üye yapılanlar kimler? Hepsini tek tek inceleyeceğiz. Bize ait olmayan herkes gidecek” diye konuştu.. Zor günler yaşayan kulübü en kısa sürede ayağa kaldıracaklarını iddia eden Arat, “Biz ayağa kalkmayı biliriz, moralinizi sakın bozmayın. Beşiktaş, seçimle birlikte bir bakım ve onarım sürecine girmiştir” dedi.

RAPORLAR NEREDE?

Mali konularda eski yönetim tarafından yeterince bilgilendirilmediklerini açıklayan Arat, “Ben şu anda Beşiktaş başkanıyım değil mi? Devir-teslim yapılırken bana ne KPMG raporu, ne de Fikret Orman ile yapılan anlaşmanın detayları verildi. Kimsenin malı değil burası, o belgeler Beşiktaş’ın kasasında kalacak” diye konuştu.

RIZA ÇALIMBAY GÖREViNE 1.5 YIL DEVAM ETMELi

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, futbol şubesinin yönetiminin Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba’ya bırakılmasının son derece doğru bir karar olduğunu belirtirken, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın da görevine devam etmesi gerektiğini söyledi. Yamantürk, “Feyyaz ve Samet kardeşimin futbol yönetimine dahil olması bana güven veriyor. Avrupa’nın önde gelen takımlarına baktığımızda efsane futbolcularının yönetimde yer aldığını görüyoruz. Futbol bilgisine ve ahlakına güvendiğimiz efsanelerimizin yönetimde olması yararlıdır. Bir Beşiktaşlı olarak Rıza Çalımbay’ın bir buçuk yıl boyunca görev yapmasını tavsiye ediyorum” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık